L’hoquei herba masculí aconsegueix l’ascens a la Divisió d’Honor A!

L’hoquei herba masculí aconsegueix l’ascens a la Divisió d’Honor A!

El primer equip aconsegueix la segona plaça, que dóna dret a disputar la màxima categoria de l’hoquei herba estatal L’equip Infantil aconsegueix el campionat d’Espanya d’hoquei sala després de superar l’Egara per 2-1 a la final

Gran cap de setmana per a la secció d’hoquei herba del FC Barcelona. Atapeïda de partits, ha vist com el primer equip masculí aconseguia l’ascens a la Divisió d’Honor A després de vèncer per 2-4 a València en el penúltim partit de la temporada. Els blaugranes, per tant, han aconseguit la segona plaça, que dóna accés a l’ascens directe per disputar el curs 2016/17 la màxima competició de l’hoquei herba estatal i enfrontar-se a equips com l’Egara, l’Atlètic Terrassa o el Polo.

D’altra banda, l’equip infantil es va desplaçar a Alacant per disputar el campionat d’Espanya d’hoquei sala, competició que va acabar amb victòria blaugrana després de superar l’Egara per 2-1. Cal destacar que aquest torneig ha estat preparat a consciència pels blaugranes, amb entrenaments des del mes de gener a l’excel·lent pavelló d’INEF a Montjuïc.

El pròxim repte per a la secció d’hoquei herba és que el primer equip femení aconsegueixi la permanència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut