L’Aleví A i el Benjamí A, a un partit del ple al 30

L’Aleví A i el Benjamí A, a un partit del ple al 30

Els conjunts dirigits per Marc Serra i Jordi Pérez, ja campions, poden arrodonir la Lliga perfecta en cas de victòria la propera jornada en una esplèndida temporada en què el futbol formatiu amateur blaugrana ja suma sis títols

ESCOLA GAVÀ – CADET A

El campió tanca la Lliga amb victòria i amb Kun com a Pitxitxi (1-3)

Els nois entrenats per Franc Artiga, amb el títol a la butxaca des de dijous passat, van finalitzar la temporada a la Divisió d’Honor amb un triomf contra l’Escola de Futbol Gavà per 1 gol a 3. Alejandro Orellana va avançar els blaugranes (min 42), però un minut més tard els locals aconseguien l’empat. Ricard Sánchez (min 69) i el ‘Kun’ Temenuzhkov (min 73) van aconseguir certificar la victòria, una manera immillorable d’acabar una temporada magnífica per al Cadet A: 83 punts aconseguits gràcies a les 27 victòries en 30 partits i un total de 97 gols a favor i només 18 en contra. ‘Kun’ Temenuzhkov finalitza la temporada com a màxim golejador de la Divisió d’Honor Cadet amb 31 gols en els 29 partits que ha disputat. 

 

CADET B – CASTELLDEFELS

Partit ajornat a la Lliga i derrota amb l’MK Dons FC a Anglaterra (3-0)

L’equip dirigit per Cristian Catena, ja campió fa dues setmanes, ha ajornat el partit contra el Castelldefels de la 27a jornada de la Lliga Preferent al proper dimecres, 11 de maig, a les 20 hores al Camp 9 de la Ciutat Esportiva. Aquest cap de setmana, els blaugranes van disputar un amistós contra l’MK Dons FC, al Regne Unit, on van caure per 3 a 0. Els anglesos es van avançar al minut 4 amb un gol de Jay Bird i van conservar aquest resultat fins al descans. A l’inici del segon temps, l’MK Dons va fer el segon, obra de Recoe Martin, i cap a les acaballes Leon Taylor feia la sentència. Malgrat el marcador, el Cadet B va fer un molt bon partit i Konrad de la Fuente i Nils Mortímer van intentar en nombroses ocasions perforar la porteria rival.

 

INFANTIL A – DAMM

Meravellós recital del campió de Lliga (7-0)

Amb el títol de la Divisió d’Honor ja a la butxaca des de fa dues jornades, els de Carles Martínez segueixen exhibint un nivell pletòric a la Lliga. Espectacular. Bona prova d’això és la victòria de dissabte passat contra la Damm, el tercer classificat, per un clar 7 a 0. Pablo Moreno, amb un triplet, va encaminar la victòria i ja suma un total de 69 gols aquesta temporada. Gerard Fernández, amb un doblet, Anwar Mediero i Roberto Navarro van acabar d’arrodonir la victòria. L’Infantil A suma 79 punts amb 26 victòries en 28 partits i 142 gols a favor. El Barça tancarà la Lliga la propera jornada a camp del Vic Riuprimer.

 

INFANTIL B – REUS DEPORTIU

Segueixen a prop de la Lliga malgrat la derrota (0-1)

Els de Sergi Milà van caure de forma inesperada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Reus Deportiu per 0 a 1. Els del Baix Camp es van avançar a la primera part amb un gol al minut 9 d’Adrià Oliveres i els blaugranes, tot i intentar-ho amb insistència, en especial amb les internades per la banda dreta de Mamadou Saidou, no van poder capgirar el marcador. Aquest resultat, sumat a la victòria del Cornellà el dissabte, fa que l’Infantil B hagi d’endarrerir la conquesta del títol de Lliga tot i tenir-lo a tocar. Els de Sergi Milà són líders amb 69 punts i avantatgen en sis el segon classificat quan falten tres jornades i han aconseguit 88 gols a la Lliga Preferent. El Barça té una sortida molt complicada la propera jornada al camp del sisè classificat: La Floresta.

 

ALEVÍ A – IGUALADA

El campió manté el registre perfecte (10-1)

Tot i ja haver assegurat el títol de campions de la Lliga Preferent, el conjunt de Marc Serra vol acabar la temporada amb un balanç de rècord. I va camí d’aconseguir-ho. L’Aleví A va superar l’Igualada divendres a la Ciutat Esportiva per 10 a 1 gràcies als gols de Pablo Páez i Pol Melet per partida doble, Marc Jurado, Pau Segarra, Íker Almena, Diego Almeida, Aleix Garrido i Èric Hill en pròpia porteria. Els registres de l’Aleví A aquesta temporada segueixen sent estratosfèrics: 29 victòries en 29 jornades, un total de 291 gols a favor i només 21 en contra. El proper dimarts, 10 de maig, els de Marc Serra tancaran la Lliga al camp de l’Hospitalet a les 19.30 hores amb el repte d’assolir les 30 victòries i arribar als 300 gols a favor. El proper cap de setmana marxaran cap a l’Aragó a jugar el Torneig de Barbastre.

 

ALEVÍ B – XXI AROUSA FÚTBOL 7

Cauen als quarts de final contra el Màlaga (3-5)

L’Aleví B va caure contra el Màlaga per 3 gols a 5 als quarts de final de l’onzena edició de l’Arousa Fútbol 7, disputat aquest cap de setmana a Vilagarcía de Arousa, a la província de Pontevedra. El conjunt entrenat per Jordi Font va signar una molt bona actuació fins a arribar a la fase eliminatòria: va superar el Deportivo per 2 a 0, el Houston Dynamo per 3 a 0, el Cuatrovientos per 2 a 0 i el Porto per 3 a 1. A la ronda de quarts, però, no van poder vèncer els andalusos. El Màlaga va guanyar el torneig en imposar-se a la final a l’Ajax. El defensa blaugrana Iker Merino ha estat escollit un dels set integrants de l’equip ideal del torneig.

 

CUBELLES A – ALEVÍ C

Victòria de coratge per tornar a somiar (2-3)

El conjunt entrenat per Òscar Jorquera va demostrar que encara no ha dit l’última paraula a la Lliga de Primera Divisió després de superar per 2 a 3 el Cubelles al Josep Pons i Ventura. Llorenç Ferrés va encarrilar el triomf amb un doblet (min 5 i min 17) i Pau Fernández va sentenciar (min 28) només un minut després que els locals reduïssin diferències al marcador. Amb aquest triomf, l’Aleví C es manté a la segona posició amb 65 punts, a tres del líder, el Cornellà C, aconseguits gràcies a les 20 victòries en 27 partits i els 135 gols a favor.

 

SANTBOIÀ B – ALEVÍ D

Una victòria que val una Lliga (0-6)

L’equip entrenat per Daniel Horcas es va coronar, finalment, campió del Grup 2 de la Lliga de Primera Divisió Aleví. Els blaugranes posen el colofó a una temporada impecable en què han dominat la seva categoria de forma molt clara. Aquest cap de setmana, l’Aleví D va superar per 0 a 6 el Santboià al Municipal Joan Baptista Milà i es va beneficiar de l’ensopegada del Vila Olímpica per endur-se el títol. Els de Daniel Horcas van encarrilar la victòria gràcies als gols de Jan Molina per partida doble, Àlex Castany, Íker Córdoba, Roger Coll i Íker Sánchez. L’Aleví D suma 74 punts amb 24 victòries en 27 partits i 168 gols a favor. És el quart títol consecutiu de l’Aleví D i el sisè del futbol formatiu amateur blaugrana en aquesta temporada 2015/2016.

 

SITGES – BENJAMÍ A

El campió persegueix el ple de victòries (0-6)

Ja van 29 triomfs en 29 partits. Els nois de Jordi Pérez no afluixen i ahir van superar de forma clara el Sitges a la població de Garraf per 0-6. Un triplet de Marc Guiu, un doblet de Jan Quiles i un gol més d’Héctor Fort han assegurat els tres punts pel Benjamí A. A falta d’una jornada perquè finalitzi la temporada, l’equip blaugrana segueix amb el seu registre immaculat i suma 204 gols en 29 partits. El darrer partit el disputarà a la Ciutat Esportiva contra la Vila Olímpica.

 

BENJAMÍ B – SAN GABRIEL A

Pugen a la tercera posició (6-0)

El Benjamí B va aprofitar l’ensopegada a casa del Sant Cugat contra Les Franqueses per pujar fins a la tercera posició a la Lliga Preferent. El conjunt entrenat per David Sánchez va vèncer el San Gabriel per 6 a 0 a la Ciutat Esportiva gràcies al doblet de Mateo Sciancalepore i a les dianes de Nicolás Expósito, Eric Mompó, Sergi Sogorb i Pau León. El Benjamí B, doncs, és tercer a la classificació amb 65 punts, tres més que el Sant Cugat, a falta de només una jornada per cloure el campionat. Els de David Sánchez han fet 107 gols en 29 partits.

 

CUBELLES A – BENJAMÍ C

Gran victòria per seguir creient (0-8)

Els nois d’Albert Puig segueixen l’estela del Cornellà a falta de només tres jornades per finalitzar la Lliga. Els blaugranes van superar de forma contundent el Cubelles per 0 a 8 i esperen que el líder punxi per intentar assaltar la primera posició. Lamine Yamal Nasraoui va ser cabdal amb els seus 5 gols i Marc Bernal, Gaizka Hernández i Sergi Riba van assegurar la 24a victòria de la temporada. El Benjamí C és segon a la classificació amb 73 punts i 155 gols a favor.

 

BENJAMÍ D – DAMM B

No perden pistonada a la Lliga (6-3)

Els nois entrenats per Alexis Pintó segueixen conservant el liderat respecte al Martinenc amb el mateix nombre de punts. Els blaugranes van superar dissabte la Damm per 6 gols a 3 en un partit extraordinari. Gibert Jordana, amb un doblet, Íker del Moral, Joel Escaler, Xavi Espart i Landry Céphas Farré van ser els encarregats de perforar la porteria dels cervesers. Gràcies a aquest triomf, el Benjamí D segueix líder amb 75 punts, 25 victòries en 27 jornades i 172 gols a favor. Els blaugranes buscaran aguantar el liderat en els 3 partits que queden de la Lliga de Primera Divisió.

Quarts al VI Torneig del Voltreganès

El Benjamí D va finalitzar en quarta posició en el VI Torneig del Voltreganès que va disputar ahir a Sant Hipòlit de Voltregà. Els blaugranes van empatar amb el Mercantil (2-2), van perdre amb el Gimnàstic de Manresa (1-2) i van guanyar el Voltregà (5-0) a la primera fase. A les semifinals van perdre per 2-5 contra el Vic Riuprimer i en el partit pel tercer i quart lloc també van caure per 2-3 davant de l’Espanyol.

 

PREBENJAMÍ – PALLEJÀ

Amb pas ferm cap a la Lliga (7-0)

El conjunt entrenat per Juan Antonio Gil va tornar a demostrar la seva fermesa en vèncer per 7 a 0 el Pallejà a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes són només a 3 jornades de finalitzar el campionat i volen mantenir la primera posició a la taula. Els gols de Nuhu Fofana i Carlos Gutiérrez, per partida doble, Arnau Mares, Broulaye Chama i Jaume Gabriel Aghayedo van certificar la victòria número 22 a la Lliga aquesta temporada, després de 27 jornades disputades. El Prebenjamí, doncs, és líder amb 67 punts, tres més que l’Escola de Futbol Gavà, i ha fet un total de 135 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut