El CVB Barça es proclama Campió de Catalunya Cadet

Alhora, l’equip es classifica pels Campionats d'Espanya de la categoria

Diumenge passat era un dia clau per a les aspiracions de l'equip, que tenia la il·lusió de jugar el seu millor voleibol per tal d'aconseguir una plaça a la final i lluitar pel campionat al davant d'un Sant Cugat que, malgrat la temporada irregular que ha fet, era el campió de la temporada anterior.

A la final

Des dels primers punts ja es veia que els dos equips lluitaven totes les pilotes i que seria un partit intens i igualat. Les blaugranes s'anotaven el primer set, però les de Sant Cugat reaccionaven ràpid per posar l'empat. Amb la mateixa dinàmica s'arribava a l'empat a 2. En aquesta situació els nervis apareixien en moments puntuals, però els equips treien el millor de cadascun per tal d'emportar-se el partit, que, amb un bon final en servei defensa, les blaugranes van aconseguir tancar per 15-12.

A la final i plaça per als campionats d'Espanya per segon any consecutiu, una gran alegria a l'espera d'un nou partit davant el C.V. Premià.

Premi a la feina ben feta

En aquest partit, però, les noies del Barça començaven amb una arrancada molt forta amb un parcial de 10 punts d'avantatge que dificultava el joc del Premià des del servei i el bloqueig.

Així se sumava el primer set i s'encetava el segon amb unes energies que es retroalimentaven a les jugadores blaugrana, que lluitaven en defensa i feien mal amb el servei, l'atac i el bloqueig. D'aquesta manera, la final es posava 2-0 per a les barcelonistes, però les de Premià no abaixaven els braços i jugaven el seu millor voleibol per posar contra les cordes les culers, que malgrat alguns moments de dubtes pressionaven fins a aconseguir de nou posar-se per davant i trobar els espais a la xarxa per tal de tancar el partit per 3-0.