Tomic i Samuels confien en acabar primers la fase regular

Tomic i Samuels confien en acabar primers la fase regular

El pivot croat ha explicat també que es troba en un bon moment i espera “seguir a aquest nivell d’aquí a final de temporada”.

Ante Tomic i Samardo Samuels han atès els mitjans informatius en la prèvia del Barça Lassa – Herbalife Gran Canària de la jornada 32 de la Lliga Endesa. Ambdós pivots han coincidit en què veuen l’equip sobradament capacitat per acabar primers la fase regular de la competició domèstica. És més, en el cas del croat ha afegit que l’equip “ho mereix”.

El dorsal ‘44’ del FC Barcelona Lassa també ha dit que l’equip depèn de sí mateix: “Ara depenem només de nosaltres. Hem de guanyar els darrers tres partits per acabar primers. Tenim dos partits a casa i un a Madrid, davant l’Estudiantes, però estem bé i els guanyarem tots tres. Portem una bona temporada a la Lliga Endesa i mereixem ser primers.”

La importància d’un títol com la Lliga

“Nosaltres juguem per guanyar, però no es pot guanyar sempre, ni guanyar títols cada any. Guanyar un títol com la Lliga Endesa és molt important per a nosaltres”, ha dit el croat quan se li ha preguntat sobre la importància de guanyar un títol aquesta temporada.

El seu moment personal

Finalment, també ha explicat dos aspectes sobre els que se n’ha parlat força aquesta temporada: el seu moment de forma i la seva renúncia a la selecció de Croàcia aquest estiu. Sobre el primer tema, Tomic reconeix que ara torna  estar en un bon moment: “Estic millor, em sento millor, però ha estat una temporada molt complicada per a mi i per a l’equip. Ara torno a estar en un bon moment i espero seguir a aquest nivell d’aquí a final de temporada.”

Pel que fa al tema de la selecció de Croàcia, Tomic ha estat molt clar: “Aquest any s’ajunten moltes coses. He tingut una filla i vull descansar aquest estiu.”

Samuels veu l’equip mentalment preparat

El pivot jamaicà ha explicat la importància de guanyar els tres partits que resten per tenir més partits al Palau: “Aquests tres darrers partits seran complicats. Tots els equips estan lluitant per quelcom, però tinc plena confiança en el meu equip. Juguem davant d’un bon equip com és Gran Canaria, al que li tenim molt de respecte, però juguem a casa i portem tota la temporada lluitant per això, per acabar primers.”

“Estem treballant dur I estem centrats en aconseguir aquesta Lliga ACB. És un repte per a nosaltres endur-nos aquest títol. Tots estem treballant per arribar a aquesta meta després de passar per uns moments complicats amb l’eliminació de l’Eurolliga, però ara tornem a estar tots forts mentalment per lluitar per aquest títol”, ha conclòs Samuels.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut