Quinzena entrega d’insígnies d’or d’aquesta temporada

Quinzena entrega d’insígnies d’or d’aquesta temporada

Jordi Cardoner presideix l’acte que distingeix 65 socis, entre els quals es troben el violoncel·lista Miquel Pujol i els pares de l’extenista Àlex Corretja

Jordi Cardoner ha presidit aquest dijous una nova sessió d’entrega de les insígnies d’or a aquells socis que aquesta temporada han commemorat els 50 anys de la seva vinculació al Club. El vicepresident primer del Barça ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova en un acte que ha omplert novament l’Auditori 1899.

Aquest cop han estat un total de 65 socis els que han rebut la insígnia en el quinzè acte que se celebra per distingir els socis que es van incorporar al FC Barcelona l’any 1965. Els socis han anat recollint les seves insígnies acompanyats dels seus familiars, i han tingut l’oportunitat d’intercanviar unes paraules amb el vicepresident blaugrana.

Entre els assistents a l’acte d’avui s’han pogut veure Àlex Corretja amb la seva parella, la model Martina Klein, i el seu germà, Ivan Corretja, que han volgut acompanyar els seus pares en el moment de recollir la seva insígnia d’or, al costat també dels seus néts.

El violoncel·lista Miquel Pujol, Creu de Sant Jordi i molt vinculat al Club en l’època de Josep Lluís Núñez de president, ha estat un altre dels socis que han rebut avui l’homenatge pels seus 50 anys de sentiment barcelonista.

A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d’or l’any 2015 és molt superior al que és habitual, i tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, que s’allargaran fins al mes de juliol.

Jordi Cardoner ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents. “En aquell moment de crisi vosaltres, o aquells que us van fer socis, vau prendre una decisió valenta i vau ajudar un club que no passava per un bon moment, ni esportiu ni econòmic”.

El vicepresident blaugrana, que ha disculpat el president Bartomeu que no ha pogut assistir a l’acte, ha recordat també la figura de Manel Vich, moderador d’aquests actes fins que la seva malaltia ho va impedir.  “Tots notem una estranya sensació en veure que ell no hi és, però el tenim ben present i el recordem amb estima”.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut