La lluita pel títol de Lliga, el plat fort d’aquest cap de setmana

La lluita pel títol de Lliga, el plat fort d’aquest cap de setmana

El duel entre el Barça i el Granada al Nuevo Los Cármenes (dissabte, 17.00 hores) centrarà totes les mirades, en un cap de setmana en què també hi destaca l’inici del play-off de Lliga de futbol sala i la Final a Quatre d’hoquei patins

Nou cap de setmana ple d’activitats en totes les disciplines del FC Barcelona. La jornada començarà dissabte al matí amb el partit del Femení, que visita el camp del Santa Teresa en el seu retorn a la competició (11.45 hores). El plat fort serà el partit del primer equip de futbol, que visita el Nuevo Los Cármenes amb l’objectiu de proclamar-se campió de Lliga (17.00 hores). Una hora abans (16.00 hores), el Barça Lassa d’hoquei patins disputarà les semifinals de la Lliga Europea davant el Benfica. La jornada de dissabte la tancarà el Barça Lassa de futbol sala amb la disputa del primer partit del play-off pel títol de Lliga contra el Catgas Santa Coloma (20.00 hores).

Per diumenge quedaran la resta de partits de les altres seccions del Club.

Dissabte, 14 de maig

11.45 hores: Santa Teresa - FCB Femení. El Barça femení buscarà els tres punts davant el Santa Teresa. Un matx que ha de servir a les blaugranes per seguir pressionant el líder, l’Athletic Club. En directe per BeIN Sports.

16.00 hores: Benfica – FCB Lassa (hoquei patins). La secció d’hoquei patins buscarà classificar-se per a la final de la Final Four de la Lliga Europea que es disputarà aquest cap de setmana a Lisboa. Els de Ricard Muñoz s’enfrontaran a l’equip amfitrió, el Benfica. En directe per Esport 3.

17.00 hores: Granada – FC Barcelona (Jornada 38). Els de Luis Enrique necessiten guanyar al Nuevo Los Cármenes per assegurar-se el títol de Lliga en la darrera jornada. En directe a C+ Partidazo.

20.00 hores: Catgas Santa Coloma – FCB Lassa (futbol sala). El conjunt dirigit per Marc Carmona disputarà el primer partit dels quarts de final del play-off de la LNFS, en una eliminatòria al millor de tres partits. En directe per Esport 3.

Diumenge, 15 de maig

18.00 hores: Olímpic de Xàtiva –Barça B. Els de Gerard López tancaran la Lliga fora de casa davant un conjunt que es juga evitar el descens de categoria.

18.30 hores: Estudiantes - FCB Lassa (bàsquet). Els blaugranes buscaran davant l’Estudiantes un triomf que els mantingui al capdamunt de la Lliga Endesa quan quedarà una jornada de lliga regular per disputar-se.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut