Obertes les inscripcions per participar a la Lliga de Socis

Obertes les inscripcions per participar a la Lliga de Socis

Fins al 13 de juny es podran efectuar les inscripcions per jugar a la Lliga de Socis de futbol 2016, una competició que disputarà els partits de les finals al Camp Nou

Ja es troba obert el període d’inscripcions per participar a la Lliga de Socis de Futbol 2016. Les inscripcions es podran efectuar fins el proper 13 de juny, de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a la nova Seu Social del Club.

L'horari d'inscripció a l’OAB és de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.

La Lliga de Socis és un torneig social que es disputarà del 20 de juny al 17 de juliol, en què els socis i les persones que disposen del carnet de compromís poden inscriure's i jugar partits de futbol que es disputaran a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona la fase prèvia, i al Camp Nou, els partits de les finals.

Posa't la samarreta i participa en una nova edició de la Lliga de Socis per a socis.

Inscripcions i preus

Aquesta Lliga comptarà amb dues categories, en funció de la data de naixement:

- Sènior (nascuts entre el 1976 i el 1998)
- Veterans (nascuts el 1975 o abans)

Els preus d’inscripció són de 55 € per als socis o carnet de compromís, i de 100 € per als amics de socis, que també inclou l’alta del carnet de compromís de l’ any en curs.

Per formalitzar la inscripció cal omplir el PDF que trobareu en els accessos de sota.

Els socis es poden inscriure de manera individual o per equips, juntament amb altres socis amics.

Es recomana que els equips estiguin constituïts per un mínim de 18 integrants i l’organització es reserva el dret de poder incloure jugadors amb inscripció individual a qualsevol dels equips inscrits conjuntament, en cas que ho consideri oportú.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI SENIOR++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/233/898/original/LLIGA_SOCIS_SENIOR_2016_CAT_V2.v1463492141.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::FORMULARI VETERANS++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/233/899/original/LLIGA_SOCIS_VETERA__2016_CAT_V2.v1463492166.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

“Porta un amic”

Com a novetat d’aquesta edició, el Club ofereix l’oportunitat als socis de participar-hi amb amics que no siguin socis, i que quan s'hi inscriguin obtindran el carnet de compromís del Club.

Per poder participar-hi, els amics no socis únicament cal que presentin la inscripció a la Lliga de Socis, i automàticament rebran el carnet de compromís amb els avantatges que comporta.

Per formalitzar la inscripció com amic, s’ha de venir a fer la inscripció amb el soci o bé portar una autorització del soci en qüestió i el seu DNI. Per tenir validesa la inscripció de l'amic, el soci ha d'estar inscrit prèviament a la Lliga de Socis 2016.

Fase prèvia

Els partits de les categories sènior i veterans es jugaran en la modalitat de Futbol 11 als camps de gespa artificial de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i constaran de dues parts de 25 minuts. La fase prèvia s’inicia el 20 de juny i els partits es disputaran de dilluns a divendres a partir de les 20 hores.

La final serà al Camp Nou

Un cop celebrada la fase prèvia a la Ciutat Esportiva, el equips que es classifiquin per a les finals tindran l’oportunitat de fer realitat el somni de tot barcelonista, i podran jugar un partit a la gespa del Camp Nou, sortint al terreny de joc amb l’himne del Barça sonant de fons. Les diferents finals de la Lliga de Socis es disputaran al Camp Nou el diumenge 17 de juliol.

Els més petits també juguen al Camp Nou

Els nens també tindran en aquesta edició l’opció de disputar un torneig previ als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i, a més, tots els nens disputaran un partit al Camp Nou. També es  faran entrenaments i formació prèvia a les mateixes instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

Els partits júnior es jugaran en la modalitat de Futbol 7 i constaran de dues parts de 20 minuts. Comptaran amb la presència de monitors-entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells als nens. L’objectiu és que tots els nens i nenes puguin gaudir d’un dia de somni inoblidable al Camp Nou.

En les categories júnior es poden apuntar els socis nascuts entre el 1999 i el 2006 a un preu de 25 €. El formulari d’inscripció, que es tancarà el 13 de juny, es troba al següent enllaç.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI JUNIOR++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/233/901/original/LLIGA_SOCIS_JUNIOR_2016_CAT_V2.v1463492213.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut