CD Olímpic – Barça B: Final de Lliga amb l’objectiu del Top10

CD Olímpic – Barça B: Final de Lliga amb l’objectiu del Top10

18 hores: Els de Gerard López buscaran acabar la Lliga de la millor manera possible guanyant a fora de casa i assegurar-se un lloc entre els deu primers

El somni del play-off no es va poder fer realitat després d’una gran segona volta, però el Barça B vol acabar la Lliga contra l’Olímpic de Xàtiva (18 hores) de la millor manera possible entre els deu primers classificats. Gerard té cinc baixes per lesió i Gumbau sancionat, però s’ha emportat els juvenils Aleñá i Mujica per ajudar l’equip.

L’Olímpic vol salvar-se guanyant

Els de Xàtiva ocupen la 16a posició a la taula amb 10 victòries, 9 empats i 18 derrotes i necessiten guanyar i esperar el resultat dels rivals. De totes maneres, en cas de victòries s’asseguren fer com a mínim el play-off de descens. L’Olímpic, que arriba amb algunes baixes per lesió, s’ha reforçat aquesta setmana amb Victor Gomis, defensa esquerrà que en principi ja podrà jugar l’últim partit de Lliga. A més, s’espera un gran ambient a l’estadi de La Murta per l’expectació que aixeca el partit.

Cinc baixes per lesió i una per sanció

Gerard no podrà comptar amb Dani Romera, operat recentment, Ezkieta, Quinti, Samper i Palencia, per lesió. Quant a Gumbau, es perdrà el partit per sanció en veure la cinquena groga contra l’Eldense. Amb tot, Gerard López ha fet la següent llista de convocats: Ortolá, Suárez, Tarín, Kaptoum, Fali, Perea, Xemi, Borja López, Cámara, Ros, Moisés, Salva Chamorro, Godswill, Costa i els juvenils Aleñá i Mujica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut