Desplaçament perillós per al Barça Lassa

Desplaçament perillós per al Barça Lassa

L’equip blaugrana visita aquest diumenge la pista d’un Movistar Estudiantes que necessita guanyar per evitar el descens (18.30 hores)

El Barça Lassa haurà de defensar el lideratge de la Lliga Endesa en una pista històricament complicada per als blaugranes. Els de Xavi Pascual saltaran aquest diumenge al parquet disposats a sumar una nova victòria que els apropi definitivament a la primera posició de la fase regular. Un triomf a Madrid permetria certificar aquest lideratge a falta de només una jornada per tancar aquesta fase de la competició.

El conjunt blaugrana és conscient que es trobarà amb un os dur de rosegar, ja que el Movistar Estudiantes està obligat a guanyar si no vol perdre la màxima categoria del bàsquet estatal. L’equip madrileny s’ha reforçat a mesura que avançava la temporada (Rey, Laprovittola, Simpson, Pumprla, Kendall, etc.) i, per tant, cada vegada és més competitiu.

Nacho Martín i Juancho Hernangómez figuren entre els jugadors més ben valorats de la Lliga Endesa i seran dues de les principals amenaces del Movistar Estudiantes. El Barça Lassa haurà de ser fort mentalment per afrontar un duel en què el rival no abaixarà mai els braços.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut