El filial acaba campió i invicte

El filial acaba campió i invicte

Finalitza el grup tercer de la Segona Divisió amb el títol obtingut amb claredat pel Femení B

Aquest cap de setmana han acabat la Lliga el Femení B i l’Infantil-Aleví. Tots dos han tancat el campionat amb noves victòries, mantenint la imbatibilitat que els ha portat fins al títol.

Femení B – Son Sardina (3-1)
En un partit marcat per les absències de fins a sis internacionals sub-17 i de les lesionades, el filial es va poder mantenir invicte. Les circumstàncies van fer que la portera Gemma Font es vestís de jugadora i fos ella qui marqués el segon gol blaugrana. El primer havia estat obra d’Abril, a la mitja hora, i el tercer, de Pilar Garrote, va ser en el temps afegit, just després que les visitants escurcessin distàncies. Amb el 3-1, el Femení B finalitza el grup tercer de la Segona divisió com a campió, amb 23 victòries i 3 empats, i amb 104 gols a favor i 11 en contra.  

Infantil-Aleví – Martinenc (6-0)
Campió de Lliga ja fa setmanes, les més menudes del planter femení barcelonista també s’han imposat amb brillantor en el torneig complementari posterior. En la sisena i darrera jornada del grup, les blaugranes van vèncer amb quatre gols de Viktoria Adrianova i els altres dos de Valeria Trujillo i Natalia Muñoz. Així, el Barça ha acabat líder amb sis victòries i 37 gols a favor i 5 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut