La història de l’1-0 als quarts de final per al FC Barcelona Lassa

La història de l’1-0 als quarts de final per al FC Barcelona Lassa

Sempre que han guanyat el primer partit dels quarts de final, els de Marc Carmona han passat a les semifinals de la Lliga i mai ningú els ha remuntat un 1-0 a favor

El FC Barcelona Lassa afronta per novena vegada el play-off a la LNFS des del seu ascens ara fa gairebé deu temporades. Analitzem quin ha estat el balanç dels blaugranes a l’eliminatòria dels quarts de final des de la temporada 2007/08.

L’equip dirigit per Marc Carmona va pujar a la LNFS la temporada 2005/06, i la primera després de l’ascens no es va classificar per al play-off. Però la 2007/08 va jugar el seu primer partit als quarts de final davant del Benicarló, i els blaugranes van eliminar els castellonencs en dos enfrontaments, després de guanyar per 1-7 a la pista rival i de tancar l’eliminatòria a casa per 4-1.

Única decepció als quarts

Un any més tard, l’equip es va emportar una sorpresa quan el Pinto, pitjor classificat que els culers, va guanyar-los a casa seva per 6-4. En el segon partit de tornada de la sèrie, els madrilenys van guanyar al Palau per 2-4 i van eliminar per primera i única vegada fins ara el FC Barcelona.

Primera remuntada als quarts

La temporada 2009/10 el FC Barcelona es va veure les cares amb el Santiago Futsal, i al primer partit el resultat va ser d’empat a tres al Palau Blaugrana, però als penals els gallecs van derrotar els barcelonistes. Els de Carmona van guanyar els dos partits següents i van superar l’eliminatòria per segona vegada a la seva història.

Ensurt a Tudela

Les quatre temporades següents els blaugranes van vèncer per 2-0 la primera eliminatòria dels quarts de final davant del Magna Gurpea, el Torrejón, el Segòvia i el Jumilla, respectivament, però al primer enfrontament dels quarts de la temporada 2014/15 els culers van viatjar a la pista de l’Aspil Vidal Ribera Navarra i hi van caure derrotats per 4-3. Amb tota la pressió per poder empatar la sèrie, el FC Barcelona Lassa va guanyar per 7-2 el segon partit i va tornar a guanyar els de Tudela al tercer i definitiu matx per 4-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut