Dorsey, baixa per al play-off de la Lliga Endesa

Dorsey, baixa per al play-off de la Lliga Endesa

El pivot del Barça Lassa presenta un edema ossi al turmell esquerre que li impedirà participar en els darrers compromisos de l’equip

Xavi Pascual no podrà comptar amb Joey Dorsey en aquest tram final de la temporada. El '6' del Barça Lassa, que va tenir un esquinç al turmell esquerre en el transcurs del primer partit del play-off de quarts de final de l’Eurolliga disputat a la pista del Lokomotiv Kuban, presenta en l’actualitat un edema ossi que li impedirà participar en l’últim partit de la fase regular de la Lliga Endesa i en el posterior play-off pel títol de Lliga. Pascual, per tant, es queda sense la capacitat d’intimidació i la fortalesa d’un jugador important en els esquemes de l’equip.

Recordem que Dorsey es va incorporar al Barça Lassa el 19 de febrer passat per reforçar el joc interior de l’equip i suplir la baixa per lesió de Lawal. El de Baltimore ha disputat un total de nou partits d’Eurolliga amb la samarreta blaugrana, amb una mitjana de 5,3 punts i 7 rebots per partit. A més, també ha jugat dos compromisos de Lliga Endesa, contra l’ICL Manresa i el Montakit Fuenlabrada. En aquest cas, la mitjana ha estat de 4 punts, 6 rebots i 2 taps per duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut