Ricard Muñoz i Sergi Panadero: “Anem a la Corunya amb la màxima professionalitat”

Ricard Muñoz i Sergi Panadero: “Anem a la Corunya amb la màxima professionalitat”

El tècnic i el jugador destaquen que la motivació de l’equip està intacta i que intentaran “treure alguna cosa positiva” de la visita a Riazor

Ricard Muñoz i Sergi Panadero han atès aquest dijous els mitjans informatius com a prèvia del partit que l’equip blaugrana disputarà a Riazor (19 h, BarçaTV i TVG). “Queden tres rivals importants, que tenen molt en joc. El Liceo, per exemple, s'hi juga la segona plaça, i venint de la Final Four la tensió baixa en l'aspecte emocional i de càrrega d’entrenaments”, ha explicat el tècnic culer.

Muñoz ha afegit: “Anirem a la Corunya amb la màxima professionalitat, a competir, i a treure'n alguna cosa positiva, que no és fàcil”. A més, ha deixat clar que “l’equip té ganes de gaudir del que s’ha aconseguit”. “No pensem encara en el futur, volem acabar el curs de la millor manera”, ha assegurat.

D’altra banda, el segon capità de l’equip, Sergi Panadero, ha comentat: “La motivació està intacta. Som el Barça, som un equip guanyador, i volem donar la millor imatge possible. Els rivals s'hi juguen coses i volem ser honestos”.

A continuació, altres declaracions dels protagonistes

Ricard Muñoz:

“Tenir l’equip sempre al màxim nivell no és fàcil, però som el Barça, anem a Riazor i jugar contra el Liceo ja és prou estímul. No tenim la pressió del resultat, però hem d’intentar treure'n els tres punts”.

“Ha estat un cop dur per com es va produir. Hem de fer net, hem de competir en els tres partits i mirarem de mantenir l’equip de la millor manera, sent honestos amb la competició, perquè hi ha rivals que tenen coses importants en joc. Fins al darrer estarem al nivell”.

Sergi Panadero:

“Per sort, tenim tres rivals que ens exigiran el màxim, i a nosaltres ens agrada jugar aquests partits. El Liceo té grans jugadors, és un gran equip i sempre és bo jugar contra equips potents”.

“Sempre costa oblidar la derrota. Teníem esperances en aquesta Copa d’Europa. Però ens hem aixecat i volem acabar de la millor manera la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut