Local

Sis blaugranes seleccionats per jugar la Copa Amèrica

Messi, Mascherano, Suárez, Bravo, Alves i Rafinha seran a la Copa Amèrica, que es disputa entre el 3 i el 26 de juny als Estats Units

Tot i disputar-se la temporada passada amb triomf de la selecció de Xile, aquest any es torna a jugar la Copa Amèrica. El 2016 es commemoren 100 anys de la creació del torneig, que es va començar a jugar l’any 1916 amb victòria de l’Uruguai.

La Copa America Centenario es disputarà als Estats Units, i hi participaran equips tant de la CONMEBOL com de la CONCACAF. El quadre final estarà format per setze equips en comptes dels dotze habituals, amb les deu seleccions d’Amèrica del Sud i sis de l’Amèrica Central, incloent-hi el combinat d’Haití, que hi participarà per primera vegada.

D’aquesta manera, fins a sis jugadors del FC Barcelona disputaran a l’estiu aquesta competició. I és que aquest divendres el seleccionador argentí, Gerardo Martino, va fer pública la convocatòria de l’albiceleste per a la Copa Amèrica, que inclou la presència de Leo Messi i Javier Mascherano. Així doncs, els dos jugadors argentins del planter blaugrana se sumen a les convocatòries ja conegudes de Luis Suárez amb la selecció de l’Uruguai, de Claudio Bravo amb Xile i de Dani Alves i Rafinha Alcántara amb la selecció del Brasil.

Cal recordar que Neymar Jr no disputarà la competició a causa de l’acord entre el FC Barcelona i la Confederació Brasilera de Futbol, que van resoldre que l’astre brasiler estarà convocat per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del mes d’agost.

Més notícies aquí