Hockey Club Liceo – FC Barcelona Lassa: Un partit per gaudir-lo

Hockey Club Liceo – FC Barcelona Lassa: Un partit per gaudir-lo

Els blaugranes visiten Riazor sense res en joc però amb molts al·licients, ja que se les hauran contra el segon classificat (19 h, Barça TV i streaming)

No és habitual jugar a la pista del Liceo i que no hi hagi res en joc (19 h, Barça TV i streaming). Sempre que els catalans visiten la Corunya han d’afrontar partits realment complicats i amb molta tensió. Aquest cop serà diferent. Amb l’OK Lliga al sac, els de Ricard Muñoz no tenen necessitat de sumar pel campionat, però sí de fer un bon paper i, sobretot, estar ben atents, perquè el rival s'hi juga acabar a la segona posició de la competició domèstica.

El rival

Ha recuperat efectius des de l’última visita del Barça als quarts de la Lliga Europea. Pau Bargalló i Josep Lamas han tornat a l’equip gallec, que tot apunta que no podrà comptar amb Dava Torres, lesionat des de fa diverses setmanes. Tot i així, el gruix de l’equip és de primer nivell amb Xavi Malián a la porteria, Jordi Bargalló com a organitzador i referent, i també amb Oriol Vives i César Carballeira. Tots ells estan entrenats per Carlos Gil, que busca acabar al segon lloc de l’OK Lliga.

El Barça

Sense Marc Gual, baixa per una lumbàlgia, el Barça Lassa afronta el partit amb el màxim respecte tot i no jugar-s’hi res. Ricard Muñoz s’ha emportat a la Corunya el juvenil Pablo Nájera, i també hi serà Edu Lamas, que ha viatjat amb l’equip però que no jugarà. La resta de jugadors del primer equip estarà a disposició de l’entrenador, que va deixar clar a la prèvia que van a la Corunya “amb la màxima professionalitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut