L’Iberostar Tenerife, darrer escull abans del play-off

L’Iberostar Tenerife, darrer escull abans del play-off

Els canaris arriben al Palau encara amb opcions d'estar entre els vuit primers

El Barça Lassa jugarà el seu darrer partit de la fase regular de la Lliga Endesa aquest diumenge al migdia. Serà davant d’un Iberostar Tenerife que encara té opcions matemàtiques de ficar-se en la lluita pel títol. Els canaris, però, saben que els de Pascual volen acabar primers, i per això hauran de suar de valent per superar el conjunt barcelonista.

Les baixes han marcat la setmana del Barça, ja que s’ha anunciat la baixa definitiva pel que resta de temporada de Joey Dorsey, amb un edema ossi al peu esquerre, i de Pau Ribas, que encara ni s’ha recuperat de les molèsties a la fàscia que arrossega fa dies. En el cas del de Badalona, però, s’espera que pugui estar bé de cara als play-offs. Shane Lawal i Juan Carlos Navarro han millorat de les seves lesions i, malgrat que no es decidirà res fins a darrera hora d’aquest mateix diumenge, les previsions són optimistes.

Satoransky, optimista

Tomas Satoransky, que acaba de ser premiat per la Lliga Endesa com el jugador més espectacular de la competició i que també ha estat designat com un dels integrants del segon millor cinc de l’ACB, va explicar ahir que espera que l’equip respongui ara de cara als play-offs: “El partit d’aquest diumenge és molt important per totes les opcions que ens dóna a l’hora d’encarar el play-off al títol. Segur que veurem un partit intens, ja que ells també tenen opcions de play-off, però, com sempre diem tots, després d’una derrota també és important guanyar novament.”

El rival

L'equip de Tenerife comptarà amb les baixes per lesió de Saúl Blanco i Nico Richotti, així com amb el dubte fins a darrera hora de Davin White, que no ha pogut exercitar-se en tota la setmana per molèsties al genoll. D’altra banda, a l’equip que entrena el basc Txus Vidorreta, Ian O'Leary, que dimarts va patir una fractura al septe nasal, jugarà amb una màscara protectora.

L’Iberostar Tenerife encara té alguna opció de ficar-se en la lluita pel play-off, malgrat que ho té complicat. Ocupa la novena plaça amb un balanç de 16-17. Està a una victòria del Montakit Fuenlabrada i l'UCAM Múrcia, que, curiosament, se la juguen aquest cap de setmana al Fernando Martín. Per tant, un triomf tinerfeny al Palau, combinat amb una derrota del Fuenlabrada o el Múrcia, els donaria plaça per lluitar pel títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut