La cursa de Nou Barris tanca la quarta Lliga ‘Corrent fem Barça’

La cursa de Nou Barris tanca la quarta Lliga ‘Corrent fem Barça’

Sergio Duque, en categoria masculina, i Eva Comas, en femenina, són els guanyadors d’aquesta edició 2015/16

El diumenge 22 de maig, amb la celebració de la cursa de Nou Barris es va posar punt i final a la Lliga ‘Corrent fem Barça' 2015/16, que ha cobert 10 de les més conegudes curses que es fan a la nostra ciutat des que va començar el circuit al 6 de setembre passat amb la Cursa del Barça.

Aquesta ha estat la 4a Lliga de Curses Oficials de socis del FC Barcelona, que ha estat configurada per les proves següents: Cursa Barça, Cursa de la Mercè, Correbarri, Cros de Sants, Jean Bouin, Cursa dels Nassos, Sant Antoni, Memorial Luis Condón, Nocturna de L’Hospitalet i Nou Barris.

En categoria masculina el guanyador d’aquest any ha estat Sergio Duque, que amb 931.11 punts ha acabat per davant d’Adolf Dieste, amb Jaume Castellano al tercer lloc. En categoria femenina la victòria de la general ha estat per a Eva Comas, amb 960.02 punts, amb Anna Argente i Inmaculada Maldonado al segon i tercer lloc respectivament.

Entrega de premis

El proper dimecres 1 de juny se celebrarà l’acte d’entrega dels trofeus als tres millors classificats de cada categoria d’aquesta quarta edició, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori 1899 del Camp Nou amb la presència del directiu Oriol Tomàs

‘Corrent fem Barça’ va néixer ara fa quatre anys amb l’objectiu de fomentar l’afició a córrer entre els socis a través de curses populars de 10 km que se celebren durant la temporada a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Per participar en l’edició que s’acaba de tancar calia ser major de 16 anys i soci, soci de compromís, amic o amiga del Palau, penyista o treballador del Club.

[[BOTOVERMELL::Classificacions i ++més informació::http://xipgroc.cat/ca/lliga/corrent-barsa-2015::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut