El Femení torna a posar el cadenat

El Femení torna a posar el cadenat

Com en les quatre temporades precedents, el Barça és l’equip menys batut de la Lliga amb 11 gols en contra en 27 jornades

A falta de tres jornades per a la conclusió de la Lliga, el Barça Femení – segon a un punt de l’Athletic Club- és l’equip més realitzador del campionat, amb 88 dianes, i també el menys batut, amb 11 en contra (una menys que el líder). I és que, durant la ratxa actual de nou victòries consecutives, el conjunt culer únicament ha rebut tres gols. Una feina comença a la línia d’atac i culmina a la rereguarda.

Paños i Ràfols, unes garanties

Dues de les grans artífexs d’aquestes meritòries xifres són Sandra Paños i Laura Ràfols. Les porteres han compartit els minuts durant tot el curs. En cap partit de l'any els hi han marcat més d'un gol i en 16 jornades de Lliga s'han mantingut imbatudes. En la que és la primera temporada de blaugrana, Paños ha disputat 16 compromisos de Lliga, en els que ha encaixat vuit gols. Ràfols, segona capitana i amb més d’una dècada a l’equip, n’ha jugat 11, en els que l’han superat 3 vegades.

D’aquesta manera, el Femení busca assolir una fita obtinguda en les temporades anteriors: ser l’equip menys golejat de la categoria. Entre el 2012 i el 2015 ho va ser amb 19, 13, 11 i 9 gols en contra respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut