Ricard Muñoz i Aitor Egurrola: “Un Barça-Reus sempre és atractiu”

Ricard Muñoz i Aitor Egurrola: “Un Barça-Reus sempre és atractiu”

El tècnic i el capità destaquen que el Reus “ha fet una molt bona segona volta” i expliquen que “hem de competir com si ens juguéssim la Lliga”

Aquest dimecres Aitor Egurrola i Ricard Muñoz han atès els mitjans informatius com a prèvia del partit d’aquest divendres contra el Reus Deportiu (21h, Barça TV, Esport3 i streaming). “El Reus ha progressat. Ha fet una segona volta molt bona, s’ha col·locat en llocs de Champions, un dels seus grans objectius”, destaca el tècnic català del barça, conscient que l’equip de Mariotti ho donarà tot al Palau.

“El Reus té jugadors molt perillosos: Raül Marín té una capacitat golejadora important, ens coneix a tots nosaltres, així com el Marc Coy, també amb gol i que va passar per l’hoquei base, Platero...vindran a per totes però no ho posarem gens fàcil”, analitza Muñoz, que vol que l’equip acabi el curs al Palau amb victòria.

Entrega de la Lliga al Palau

I és que aquest divendres, abans del partit els equips formatius sortiran a oferir els títols a l’afició i, un cop acabi el partit, el FC Barcelona Lassa rebrà el trofeu de campió de l’OK Lliga a mans del capità Egurrola. “És un dia especial perquè ens donaran l’OK Lliga quan acabi el partit, però no podem oblidar que tenim un rival que es juga la Champions. Un Barça-Reus sempre és atractiu. Tenim ganes, il·lusió”, comenta Muñoz.

D’altra banda, el capità Aitor Egurrola destaca que “la setmana potser no té tanta tensió, però per respecte a la competició i als equips en lluita hem de competir i guanyar com si ens estiguéssim jugant la Lliga”. El ‘Pop’ sap de la dificultat del partit i més quan els reusencs s’estan disputant l’última plaça de la Lliga Europea amb el Vendrell: “sortiran amb una motivació extraordinària. Jugar i guanyar al Palau ja és una motivació per als rivals i si et jugues entrar a la Lliga Europea, encara més. El partit s’ho val”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

Marc Gual té difícil entrar a la convocatòria, encara no està recuperat. L’equip està mermado físicament perquè la intensitat ha baixat, però preparats per competir”.

“Sumar títols al Palau sempre és positiu. Veiem el suport de la gent i del club cap a nosaltres, la Lliga és el títol per excel·lència, és el treball del dia a dia i ens fa contents celebrar-la aquí al Palau”.

“L’equip sempre vol guanyar. El Reus es juga molt, però nosaltres som professionals fins a l’últim dia. No és fàcil mantenir el nivell, però la nostra inèrcia és molt positiva. Si no arriben les cames, arribarà el cor”.

Estic molt content de tots els jugadors, tot l’staff. Som un gran grup humà, no és fàcil tenir un equip tan unit. Des de l’encarregat de material, el cos mèdic, ajudants, staff...tots col·laboren perquè tot funcioni amb la seva professionalitat”.

Aitor Egurrola

“És l’últim partit i tenim l’oferiment de l’OK Lliga. És un clàssic el partit contra el Reus i nosaltres només pensem en la victòria”.

“La Lliga és sempre l’objectiu número 1 del Barça i volem celebrar la Lliga al Palau amb una victòria, que si no la festa quedaria aigualida”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut