Local

Acte de reconeixement a la secció d’hoquei herba

El primer equip masculí ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor A i el Club els ha fet un homenatge

La secció d’hoquei herba del FC Barcelona ha estat homenatjada aquest dilluns a la tarda per part del Club. En un acte fet a la Llotja de l’Estadi, el Club ha volgut reconèixer la tasca de cada persona de la secció i, en especial, del primer equip masculí, que ha aconseguit aquest curs 2015/16 l’ascens a la Divisió d’Honor. Jaume Carreter, membre de la comissions esportives de les seccions amateurs del FC Barcelona, i Cesc Carol, membre de la comissió d’hoquei herba, han estat els màxims representants del Club.

Volem celebrar l’ascens a la màxima categoria i haver retornat a l’elit de l’hoquei herba nacional. Quan es treballa en equip es poden aconseguir triomfs, molts d’ells estudien, treballen i tenen temps per anar-se a entrenar- És una de les grandeses de les seccions amateurs”, ha comentat Jaume Carreter al voltant de la gran feina que es porta fent des de fa diverses temporades a l’hoquei herba.

“Aquest homenatge és una gran satisfacció per a nosaltres i per al Club, hem portat al Barça on ha d’estar, a primer nivell. És un reconeixement també a la gent que ens dóna suport i ens sentim part d’un Club molt gran, agraïm molt aquest esforç que fa el Barça amb nosaltres”, ha explicat Oleguer Sagarra, un dels capitans de l’equip.

Més notícies aquí