Local

La selecció de futbol de Mauritània visita el Camp Nou

El combinat africà, que dissabte passat va celebrar un partit amistós contra el Gabon a Cornellà, ha efectuat el Tour per l’Estadi, que inclou la visita al Museu del Club

La selecció de futbol de Mauritània ha estat aquest matí a les instal·lacions del FC Barcelona per efectuar el Tour Camp Nou Experience i la visita al Museu del Club.

El combinat africà va disputar dissabte passat un partit amistós contra el Gabon a l’Estadi Municipal de Cornellà, de preparació de cara al partit que celebrarà divendres 3 de juny contra el Camerun, corresponent a la classificació per a la Copa d’Àfrica de Gabon-2017.

El president de la Federació de Futbol de Mauritània, Ahmed Yahya, i el seleccionador del conjunt africà, l'exjugador francès del Deportivo, Corentin Martins, han acompanyat els seus jugadors a la visita a la instal·lació blaugrana. El director del Museu, Jordi Penas, els ha donat la benvinguda i després d’unes paraules d’agraïment d’Ahmed Yahya, s’han intercanviat dues plaques del Barça i de la Federació africana com a record de la visita.

Mauritània, que dissabte passat va derrotar el Gabon per 2-0 en el partit amistós disputat a Cornellà, està inclosa en el grup M de la classificació per a la Copa d’Àfrica del 2017 amb el Camerun, Sud-àfrica i Gàmbia. Divendres, la selecció mauritània jugarà a casa contra el Camerun, amb el liderat del grup en joc quan faltarà un partit per acabar la fase de classificació. 

Més notícies aquí