Tots els equips formatius del Barça Lassa guanyen les seves Lligues

Tots els equips formatius del Barça Lassa guanyen les seves Lligues

L’Aleví, l’Infantil, el Cadet i el Juvenil del FC Barcelona Lassa han guanyat les seves respectives Lligues

Abans de començar el primer partit de les semifinals davant del Magna Gurpea, en què els de Marc Carmona van derrotar per 3-0 els navarresos, els jugadors blaugrana van fer-se unes fotos de reconeixement amb els equips formatius del Club per celebrar el triomf a les seves respectives Lligues.

Aleví

L’equip entrenat per l’Albert Seró es va proclamar campió de la Lliga després de guanyar tots els partits que ha disputat. Els blaugranes van vèncer en els 26 matxs jugats sense perdre ni empatar cap dels enfrontaments disputats. A més, els blaugranes han marcat 182 gols i només n’han encaixat 27 i el màxim golejador ha estat l’Adrián Tapias amb 39 gols.

Infantil

L’equip Infantil va ser l’últim a guanyar la Lliga dels equips formatius del FC Barcelona. Els blaugranes han acumulat 24 victòries, un empat i només una derrota en tota la Lliga i han sumat un total de 181 gols a favor i 68 en contra. Aniol Vendrell amb 36 dianes i Adrià Sánchez amb 34 han estat els Pitxitxis del seu equip.

Cadet

Els de Pep Ruiz, han tornat a protagonitzar una gran temporada a la Lliga. Els culers han guanyat en 25 de les 26 jornades disputades i només van sumar una derrota en tot el Campionat. Bernat Povill ha estat el màxim golejador de l’equip amb 42 gols i els barcelonistes han acumulat 187 gols a favor i 38 en contra.

Juvenil

Per la seva banda, els de Martí Graells també s’han proclamat campions de Lliga en la seva categoria. Dels 30 partits disputats a la Lliga, els barcelonistes han guanyat en 28 enfrontaments i han acumulat només dues derrotes, en què han estat capaços de marcar un total de 222 dianes i encaixar-ne 61. Luis Garcia, amb 30 gols, ha estat el jugador que més gols ha fet per a l’equip del Juvenil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut