Doellman i Satoransky, protagonistes de les deu millors jugades de l’Eurolliga

Doellman i Satoransky, protagonistes de les deu millors jugades de l’Eurolliga

El nord-americà és l’autor de la millor cistella de la temporada de l’Eurolliga, en un rànquing en què també hi apareix una espectacular esmaixada del base txec

Tot i quedar a les portes de la Final Four aquesta temporada, el Barça Lassa ha obtingut diversos reconeixements per part de l’Eurolliga. I és que al premi que va rebre Álex Abrines com a Millor Jugador Jove de la competició, ara se li ha de sumar la doble presència en el Top-10 de les millors jugades de la temporada. Concretament, Justin Doellman i Tomas Satoransky, són els autors de dues de les millors cistelles de l’any.

El base txec ocupa la quarta posició d’aquest rànquing. Tots els aficionats blaugranes recordaran l’espectacular esmaixada de Satoransky al Palau Blaugrana. Va ser en el tercer partit dels quarts de final contra el Lokomotiv Kuban (82-70), quan el txec va recórrer tot el camp per acabar amb una cistella que va fer vibrar a tots els espectadors.

Doellman i la nit màgica contra el CSKA

L’honor de ser l’autor de la millor cistella de l’Eurolliga és per a Justin Doellman. El nord-americà va fer embogir el Palau amb la doble cistella contra el CSKA de Moscou (100-98) i que va permetre endur-se un partit vital per a seguir amb les aspiracions blaugranes de ser als quarts de final de la competició. A falta de sis segons per acabar el partit i amb el Barça Lassa perdent de tres, Doellman es va tornar a disfressar de Capità Amèrica per capgirar el marcador. Primer, amb un triple genial i després amb una recuperació ràpida i una cistella de dos. Cinc punts en només quatre segons per ser l’heroi del partit i que l’han convertit en l’autor de la millor cistella de l’any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut