Última setmana de competició per al Barça Lassa d’hoquei

El d’aquest dissabte a Lleida -20h- serà l’últim partit de la temporada 2015/16, que ha acabarà amb quatre títols: Lliga, Copa, Supercopa i Copa Continental

El Barça Lassa disputarà aquest dissabte 4, a les 20 hores, el seu últim partit de l’OK Lliga 2015/16. Serà a la pista del ICG Software Lleida que té moltes coses en joc. L’equip lleidatà, que compta amb 30 punts, depèn d’ell mateix per mantenir la categoria, però un triomf blaugrana podria complicar la salvació del Llista. Els blaugranes, com sempre, afrontaran el darrer partit de la temporada amb la màxima professionalitat.

Seguiran treballant

I és que encara que aquest dissabte la Lliga posi el seu punt i final, els homes de Ricard Muñoz seguiran treballant fins a final de mes abans de marxar de vacances. Els blaugranes s’exercitaran per mantenir la forma física abans d’un període de vacances que s’allargarà fins a finals del mes de juliol. Aquest període fa que no baixi tant el nivell físic dels jugadors i es mantinguin en el temps. Aleshores caldrà tornar a la feina per preparar amb garanties el curs 2016/17.

Temporada genial

I és que des del mes d’agost del 2015 que el Barça Lassa no s’atura. Després de gairebé 10 mesos els catalans han aconseguit tots els objectius marcats al calendari a principi de temporada i s’han fet amb quatre títols: OK Lliga, Copa del Rei, Supercopa d’Espanya i la Copa Continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut