El gran repte de LaLiga Promises

El gran repte de LaLiga Promises

L’Aleví A de Marc Serra viatja el proper dijous a Vila-real per afrontar el torneig del 3 al 5 de juny en una primera fase en la que jugarà al Grup A contra el València, Sporting, Rayo Vallecano i Deportivo

El repte és impressionant: el Barça busca guanyar el quart torneig consecutiu de LaLiga Promises després dels èxits assolits al juny a Barranquilla (Aleví A), al Nadal a Miami (Infantil B) i durant la Setmana Santa a Íscar (Benjamí A). L’Aleví A de Marc Serra viatja el proper dijous a Vila-real per afrontar el XXIII Torneig Nacional LaLiga Promises, que el club blaugrana ja ha guanyat en vuit ocasions. València, Spòrting, Rayo Vallecano i Deportivo són els rivals del Barça al Grup A de la primera fase. Tots els partits, que es disputen a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica, es podran veure per BeIN Sports i la jornada de dissabte i diumenge per La Sexta. Barça TV oferirà en directe tots els partits de l'Aleví A.

L’Aleví A arriba a Vila-real amb uns números impecables. Ha guanyat invicte la Lliga, on ha marcat 298 gols, i ha conquerit set tornejos: Elit (Manresa), Jordi Pitarque (L’Ampolla), Fair Play Cup (Elx), Falles (Borriana), MIC (Palamós), Aguas de Barbastro i Ciutat de Cervera. El torneig s’inaugurarà el dijous a les 20.00 hores amb un partit All Stars que disputaran dos equips, amb un representant de cadascun dels 20 participants, acompanyats pels exjugadors Raul González, Fernando Morientes, Julen Guerrero, Carles Puyol, Marcos Senna i Gica Craioveanu. La duració dels partits de la primera fase, vuitens i quarts de final serà de 12 minuts per part. Les semifinals i la final es disputaran en dos parts de 20 minuts cadascuna. El Barça jugarà divendres contra el Deportivo (10.00), Rayo (11.30), Spòrting (17.30) i València (19.30).

19 Primeres i l’Alabés

Només l’Athletic Club es perd el torneig. La resta d’equips de Primera Divisió hi seran representats. La plaça dels petits  lleons l’ocupa l’Alabés. Atlètic de Madrid, Espanyol, Llevant, Celta i Granada juguen al Grup B. El Grup C està format per Reial Madrid, Reial Societat, Eibar, Las Palmas i Betis, mentre que el Grup D el configuren el Vila-real, Sevilla, Màlaga, Getafe i Alabés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut