Els campionats estatals de categoria cadet i infantil

Els campionats estatals de categoria cadet i infantil

Dimecres arrenca l’estatal cadet a Alcobendas, i del 8 al 12 de juny la Ciutat Esportiva acollirà l’estatal infantil

Els equips Cadet A i Infantil són els darrers a tancar la temporada de l’handbol formatiu, i ho fan amb els campionats estatals de la categoria. Avui, dimecres, arrenca a Alcobendas el Campionat Cadet; el Campionat Infantil tindrà lloc del 8 al 12 de juny a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

El repte per al Cadet A

L’equip Cadet A del FC Barcelona d’handbol comença el seu camí al Campionat d’Espanya de la categoria. A les 16 h el primer rival serà l’Ademar de Lleó.

Dijous serà l’hora de jugar, a les 10.30 h, davant l’Almeria. Per tancar la primera fase, divendres a les 18 h el Balonmano Carabanchel serà l'equip al qual s'enfrontaran els cadets blaugrana.

Dissabte serà el torn de les semifinals, en cas de classificació, i diumenge, el torn de les finals.

L’Infantil, a casa

El FC Barcelona ha estat escollit com el club organitzador del Campionat d’Espanya Infantil. Són els més petits de l’handbol formatiu blaugrana. Del dimecres 8 de juny al diumenge 12, el pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva acollirà els partits del campionat.

Els blaugranes jugaran al Grup II amb l’Oviedo, La Roca i el Còrdova. Dissabte serà el torn de les semifinals, en cas de classificació, i diumenge, el torn de les finals.

Abans de la disputa de l’estatal infantil, l’equip jugarà dissabte a les 11.45 h la final de la Copa Catalana davant el BM La Roca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut