Màxima igualtat en precedents a semifinals contra el Laboral Kutxa

Màxima igualtat en precedents a semifinals contra el Laboral Kutxa

Ambdós equips s’han enfrontat en sis ocasions en una eliminatòria de semifinals de la Lliga Endesa i el balanç és de tres cops el pas a la final per a cada conjunt

Feia tres anys que el Laboral Kutxa no arribava a les semifinals de la Lliga Endesa, des del curs 2011/12, quan va eliminar el Bilbao a quarts de final. Enguany, l’equip vitorià està completant una gran temporada i serà el rival del Barça Lassa en aquesta eliminatòria de semifinals. El Laboral Kutxa va tancar la Lliga regular en quarta posició, amb un balanç de 24 victòries i 10 derrotes (el Barça Lassa, 29-5) i s’ha desfet de l’Herbalife Gran Canària després d’una sèrie de quarts de final molt intensa.

Així doncs, el Barça Lassa i el Laboral Kutxa es tornaran a trobar cara a cara en una semifinal de la Lliga Endesa. Serà la setena ocasió que això succeeix. En els sis precedents la igualtat ha estat màxima, ja que en tres ocasions han estat els catalans els que han aconseguit el bitllet per a la final i en les altres tres, els vitorians. Amb el factor pista a favor, el Barça Lassa s’ha classificat en dos dels tres cops que s’ha enfrontat al Laboral Kutxa, l’últim, la temporada 2010/11.

Els sis precedents

Temporada 1997/98: 3-0 a favor del Laboral Kutxa
Temporada 1999/00: 3-1 a favor del Barça Lassa
Temporada 2001/02: 1-3 a favor del Laboral Kutxa
Temporada 2005/06: 3-0 a favor del Laboral Kutxa
Temporada 2006/07: 2-3 a favor del Barça Lassa
Temporada 2010/11: 3-0 a favor del Barça Lassa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut