La bona situació del Club, present a l'acte d'entrega d'insígnies d'or

La bona situació del Club, present a l'acte d'entrega d'insígnies d'or

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident primer Jordi Cardoner, ha distingit 68 socis que aquesta temporada compleixen 50 anys d’antiguitat al Barça

L’entrega d’insígnies d’or que ofereix el FC Barcelona a aquells socis que compleixen els seus 50 anys de vinculació al Club, ha celebrat aquest dijous el seu divuitè acte de la temporada en una nova sessió que s’ha celebrat a l’Auditori 1899 amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer, Jordi Cardoner.  

Avui han estat 68 els socis que han rebut la distinció d’un total de 1.820 que compleixen els 50 anys d’antiguitat aquesta temporada, i resten dues sessions més per completar el calendari dels actes programats pel lliurament d’aquestes insígnies d’or.

Josep Maria Bartomeu ha volgut destacar a l’inici de l’acte la importància sentimental de la jornada, i el fet que els socis estiguessin  majoritàriament acompanyats pels seus familiars perquè “aquest Club és una gran família”.  

El president del FC Barcelona s’ha referit a l’actual fortalesa esportiva, econòmica i social del Club, i s’ha mostrat il·lusionat amb els projectes i reptes del futur com l’Espai Barça, però ha recordat que no sempre ha estat així i que també s’han hagut de superar moments complicats. "Ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica, va viure una temporada en blanc i era una època en la que van marxar grans jugadors com Kubala o Ramallets. Però també cal recordar que aquell 1965 van debutar al primer equip homes de casa com Carles Rexach o Lluís Pujol”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat dels socis presents. “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci –ha destacat–, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi, vosaltres vau prendre una decisió valenta i vau ajudar el Club a tirar endavant i arribar al moment actual, amb una situació privilegiada, econòmicament estable i líders en el món de l’esport”.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut