El FC Barcelona Lassa busca el pas a la final de la LNFS

El FC Barcelona Lassa busca el pas a la final de la LNFS

Si els de Marc Carmona guanyen el segon partit de semifinals es classificaran per a la final de la LNFS

El Magna Gurpea i el FC Barcelona Lassa jugaran dijous, 2 de juny, a partir de les 21 h (Teledeporte i Esport3), el segon partit de les semifinals de la LNFS. Si els blaugranes aconsegueixen la victòria, tornaran a jugar una final de la Lliga després de tres anys, quan van derrotar ElPozo Múrcia i van encadenar tres títols consecutius. Si no, els barcelonistes tindrien una altra oportunitat diumenge, 5 de juny, a les 20.30 al Palau Blaugrana.

Última bala navarresa

Els navarresos saben que només tenen una oportunitat per mirar d’allargar l’eliminatòria, i davant del seu públic intentaran donar el màxim per tornar a jugar un tercer partit al Palau. Els blaugranes, per la seva banda, han viatjat a Pamplona per tancar la sèrie per la via ràpida i estalviar-se un partit que en aquest punt de la temporada seria molt beneficiós des del punt de vista físic.

Precedents favorables aquesta temporada

Els de Marc Carmona ja han jugat cinc vegades aquesta temporada contra el Magna Gurpea i sempre s’han endut la victòria. Els culers van guanyar els dos partits a la Lliga, els vuitens de la Copa del Rei i els quarts a la Copa d’Espanya, a més del primer partit de semifinals jugat al Palau. L’equip no vol deixar passar l’oportunitat d’arribar a la final en la primera ocasió i miraran de superar els navarresos per sisena vegada aquesta temporada.

Bateria, amb l’equip

La gran novetat de la convocatòria del FC Barcelona Lassa és la tornada de Bateria amb la resta dels seus companys. El brasiler s’ha perdut els darrers tres partits de la Lliga regular davant del Palma Futsal, el Burela i l’Elx i els tres del play-off. Tot i que el jugador no està físicament al mateix nivell que els seus companys, el tècnic català ha decidit que viatgés fins a Pamplona per poder participar en la dinàmica de l’equip per afrontar el tram final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut