Un 2-0, un bon presagi

Un 2-0, un bon presagi

La història diu que cap equip ha remuntat mai un 2-0 en contra en unes semifinals de la Lliga Endesa, però el Barça Lassa no es refia d’un Laboral Kutxa sense xarxa

El Barça Lassa emprendrà aquest dimarts el camí cap a Vitòria amb els deures fets. S’ha fet fort al Palau i s’ha avançat 2-0 en aquesta eliminatòria de semifinals davant el Laboral Kutxa. En les 33 ocasions en què un equip s’ha situat 2-0 a les semifinals, l’equip en qüestió sempre ha assolit la classificació per a la gran final. D’aquests 33 precedents, 16 han acabat per la via ràpida (3-0), 10 cops s’ha resolt la sèrie al quart partit i en els set restants ha calgut el cinquè i definitiu assalt.

“Només podem pensar en el tercer partit. No tenim dret a pensar més enllà, ja que si perdem, estem eliminats”, apuntava aquest diumenge Perasovic en la roda de premsa posterior al segon duel. El Barça Lassa també focalitza la seva atenció en l’enfrontament d’aquest dimecres i afronta el repte d’intentar tancar la sèrie al més aviat possible. El Laboral Kutxa és un equip amb molt de potencial i els de Xavi Pascual són conscients que, sense anar més lluny, fa tot just un any, l’Unicaja va aconseguir forçar el cinquè partit al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut