Local

L’Espai Barça es presenta als socis de Girona

La mostra del projecte ha iniciat avui el seu itinerari per Catalunya amb els directius Xavier Vilajoana i Dídac Lee a l’acte de presentació celebrat a l’Auditori gironí, amb un centenar de socis

L’Auditori de Girona ha acollit aquesta tarda l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona farà arribar les properes setmanes a 14 localitats catalanes, per apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça com el Nou Camp Nou o el Nou Palau Blaugrana, ha estat exposada a l’Auditori de Girona de les 18 a les 21 hores. Paral·lelament a l’exposició, a cada localitat se celebrarà una presentació del projecte als socis de la ciutat amb la presència de diferents directius del FC Barcelona.

En aquesta ocasió han estat Xavier Vilajoana i Dídac Lee els directius encarregats de fer la presentació del projecte de l’Espai Barça a un centenar de socis. Els dos membres de la Junta Directiva del Club han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que els assistents han anat plantejant.

Girona ha estat la primera ciutat visitada per aquesta exposició itinerant, que pretén continuar  amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per prop de 100.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Més notícies aquí