Local

Primera oportunitat per tancar la sèrie

El Barça Lassa afronta aquest dimecres el tercer assalt de l’eliminatòria amb la voluntat de sumar un triomf a Vitòria que li obri les portes de la final (21 hores, Teledeporte)

L’equip blaugrana és conscient del repte però està mentalitzat per fer tot el possible per superar-lo. Els de Xavi Pascual saben que es trobaran un Laboral Kutxa motivat i un Buesa Arena entregat al conjunt local. Aquest curs, tot i que els dos enfrontaments previs a Vitòria han estat molt igualats, la balança s’ha decantat en ambdós casos a favor dels vitorians, tant a la Lliga Endesa (87-79) com a l’Eurolliga (75-71). Aquest dimecres, el Barça Lassa vol trencar aquesta ratxa i sumar la tercera victòria en aquesta exigent eliminatòria de semifinals.

Els blaugranes arriben a la cita en un bon estat de forma. De moment, han encadenat quatre triomfs en el que portem de play-off i s’han mantingut sòlids tant a casa com a domicili. El Barça Lassa ha sabut contrarestar el potencial de jugadors com Bourousis, Adams, James o Bertans i s’ha adjudicat els dos primers assalts (84-57 i 73-68). No obstant, Perasovic ja ha apuntat que el seus homes no abaixaran els braços i que aquest dimecres volen recuperar la seva millor versió. Fins ara, Hanga ha estat el seu jugador més destacat.

Més notícies aquí