Gerard López visita la presó de Quatre Camins

Gerard López visita la presó de Quatre Camins

L’entrenador del Barça B va impartir una xerrada als presos sobre la gestió de grups i la seva experiència com a entrenador

Gerard López va passar ahir per la presó de Quatre Camins per realitzar una xerrada-col·loqui amb els presos del centre penitenciari. L’entrenador del filial del Barça va detallar les seves experiències com a entrenador i gestor de grups, a més de fer un repàs a la seva trajectòria al món del futbol. Gerard va respondre les preguntes dels reclusos, i es va interessar pel funcionament de les relacions entre els presidiaris, que van quedar encantats per la visita.

A més a més, el de Granollers va recordar que no era el primer cop que visitava el centre, ja que hi va entregar uns premis d’un campionat de futbol quan jugava al primer equip del Barça. L’ex president de l’Espanyol Joan Collet i l’ex futbolista Moisés Hurtado van acompanyar l’entrenador de Granollers al centre penitenciari.

A la sortida, l’entrenador del filial blaugrana va valorar als micròfons de Barça TV el fitxatge d’Ignacio Abeledo per part del Barça B. Gerard va explicar que “és una de les grans promeses del futbol andalús, a més de ser internacional amb Espanya”. Per Gerard, l’andalús “és un extrem esquerre tancat i ràpid amb bona centrada” i que “té capacitat defensiva i és força complet”, va explicar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut