Les millors dianes del cap de setmana al futbol formatiu blaugrana

Les millors dianes del cap de setmana al futbol formatiu blaugrana

Pablo Páez ‘Gavi’, per partida doble, Jordi Mboula, Pablo Moreno i Aleix Garrido són els protagonistes dels gols més espectaculars del cap de setmana

El programa ‘Promeses’ de Barça TV ha realitzat l’habitual recull dels millors gols del futbol formatiu del FC Barcelona d’aquest cap de setmana. La primera diana seleccionada és obra de Pablo Páez contra l’Sporting de Gijón al torneig de LaLiga Promises. ‘Gavi’ va obrir el marcador (3-0) contra l’equip asturià amb una canonada des de fora de l’àrea.

El quart millor gol porta el segell de Jordi Mboula. El jugador del Juvenil B va marcar amb una rematada de cap acrobàtica contra el CF Damm (1-1) a les semifinals del Campionat de Catalunya juvenil. El tercer gol més destacat el va anotar Pablo Moreno, que després d’una passada a l’espai va driblar el porter del Jàbac i Terrassa i va anotar el gol a plaer. Gràcies a la diana de Moreno i un gol d’Ilaix, l’Infantil A jugarà la final del Campionat de Catalunya contra l’Espanyol.

Completen la selecció un nou gol de ‘Gavi’, que va executar una meravellosa vaselina per superar el porter del Rayo Vallecano al torneig de LaLiga Promises (3-1), i el gol d’Aleix Garrido, el millor del cap de setmana. El jugador de l’Aleví A va superar dos defenses amb una precisa maniobra i va driblar el porter rival per anotar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut