L’Espai Barça s’apropa als socis de Santa Coloma de Gramenet

L’Espai Barça s’apropa als socis de Santa Coloma de Gramenet

La vicepresidenta econòmica Susana Monje i la vicesecretària de la Junta Directiva Maria Teixidor han explicat el projecte patrimonial al poliesportiu Institut Numància

L’exposició itinerant de l’Espai Barça segueix el seu periple per diferents localitats catalanes per apropar el projecte patrimonial als socis de les ciutats o territoris visitats. Aquest dissabte la mostra s’ha traslladat fins a Santa Coloma de Gramenet, la tercera de les 14 poblacions que acolliran l’exposició.

En aquesta ocasió han estat la vicepresidenta de l’Àrea Econòmica, Susana Monje, i la vicesecretària de la Junta Directiva i vicepresidenta de la Fundació, Maria Teixidor, les encarregades d’explicar les característiques del projecte als socis que s’han congregat al poliesportiu Institut Numància de Santa Coloma.

Les membres de la Junta Directiva han explicat amb detall l’Espai Barça i els projectes arquitectònics guanyadors dels concursos del Nou Camp Nou i el Nou Palau Blaugrana, i posteriorment han respost a les preguntes i els dubtes que han plantejat els socis. La propera exposició itinerant es traslladarà dimarts dia 14 de juny a Tarragona i assistirà el directiu Pau Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut