L’Infantil A guanya el Campionat de Catalunya

L’Infantil A guanya el Campionat de Catalunya

L’equip de Carles Martínez s’imposa per 3-1 a l’Espanyol, amb dos gols de Pablo Moreno i un d’Haitam, i suma aquest títol a la Lliga i el MIC, aconseguits en una temporada excel·lent

L’Infantil A ha arrodonit avui una temporada perfecta. Espectacular. Els nois de Carles Martínez s’han imposat per 3-1 a l’Espanyol a la final del Campionat de Catalunya, disputada al Complex Esportiu Torrent de Llops de Martorell, i suma aquest títol a la Lliga i el Torneig MIC, guanyats amb anterioritat. “Hem signat una temporada excel·lent. Magnífica. Aprofito per felicitar els meus jugadors, ja que hem estat a un gran nivell en tots els partits que hem disputat. Estem molt feliços per aquest grup de jugadors, que s’han merescut aquest doblet de Lliga i Copa Catalunya”, ha comentat l’entrenador Carles Martínez, feliç pel bon partit d'avui del seu equip tot i tenir baixes importants per lesió o per la convocatòria, per exemple, d’Àlex Rico amb el Cadet B.

El Barça ha imposat el seu bon joc i la seva verticalitat avui davant de l’Espanyol. És cert que el partit ha començat molt igualat, amb un joc dels blanc-i-blaus que ha sorprès els blaugranes, però el duel s’ha trencat amb el primer gol d’Haitam Abadía (min 31). La diana donava avantatge al Barça després que Pablo Moreno deixés escapar dues bones oportunitats de gol. I és que Pablo Moreno no acostuma a perdonar i, quan ho fa, no triga gaire a esmenar el seu error. Ha estat tornar al camp i treure tota la pólvora que porta dintre per fer dos gols extraordinaris en només dos minuts que han posat el 0-3 en el marcador (min 37 i min 38). L’Espanyol s’ha obert en busca del gol i l’ha trobat ja cap al final del partit en una acció de Lucas Pariente (min 66).

Samarreta amb missatge per a Johan Cruyff

Els jugadors del Barça han rebut la copa de campions de mans de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i s’han fotografiat amb la copa que els acredita com a campions de Catalunya abans de posar-se una samarreta commemorativa de color vermell que portava un missatge molt especial per a Johan Cruyff: “14, amb tu va començar”. Tant els jugadors de l’Espanyol com els del Barça han donat un exemple de fair play en fer-se el passadís els uns als altres quan han recollit les seves copes respectives. La festa ha acabat amb l’Infantil A ballant la darrera rotllana de campions de la temporada després d’un any excel·lent. Per emmarcar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut