Les dates clau de la temporada 2016/17 per al Barça d'hoquei patins

Les dates clau de la temporada 2016/17 per al Barça d'hoquei patins

La Supercopa d’Espanya es disputarà el cap de setmana del 17-18 de setembre, mentre que l’OK Lliga començarà el 24 de setembre

La Federació Espanyola de Patinatge (FEP) ha fet oficial el calendari de la temporada 2016/17. Tot i que encara no es coneix el calendari de partits, sí que s’han fet públiques les dates de les competicions oficials. La primera competició oficial serà la Supercopa d’Espanya, que es jugarà el 17 i 18 de setembre del 2016. El FC Barcelona Lassa, com a campió de Lliga i Copa,  el Club Patí Vic, com a segon classificat, i el Hockey Club Liceo, com a tercer classificat, tenen la presència assegurada. L’altre equip que en prendrà part encara no està confirmat.

Pel que fa a l’OK Lliga, la competició de la regularitat donarà inici el 24 de setembre i s’allargarà fins al 3 de juny. Es disputaran, de nou, un total de 30 jornades i el campió de Lliga serà el primer classificat durant la Lliga Regular. El Barça B, que disputa la Primera Nacional, començarà la seva defensa del títol el 8 d’octubre.

Pel que fa a la Copa del Rei, es disputarà del 23 al 26 de febrer en una seu encara per determinar. El format seguirà sent el mat eix, amb els vuit primers classificats a la primera volta de l’OK Lliga disputant la final a vuit. El Barça Lassa, doncs, ja saps quan comença la defensa del títol.

Finalment, cal destacar que s’ha aprovat un projecte per poder veure tots els partits de l’OK Lliga en directe per streaming sota el nom d’’OK Liga TV’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut