El Juvenil i l’Aleví es proclamen campions de Catalunya

Els equips de formació continuen amb la bona línia mostrada les darreres temporades

Juvenil: FC Barcelona Lassa 5 – Catgas Santa Coloma 1

El juvenil del Barça va guanyar la Copa Catalunya i es va treure l’espina d’haver perdut el Campionat d’Espanya la setmana passada.

En els primers minuts de joc es va veure una gran igualtat entre els dos equips. Semblava que cap dels dos equips volia cometre cap errada que el condemnés a anar per darrere en el marcador. A poc a poc, i gràcies a la major rotació de banqueta dels blaugranes, el domini del joc dels nois de Martí Graells era cada cop era més clar, però el gol no va arribar fins al minut 15. Els barcelonistes van aprofitar una recuperació a pista ofensiva per inaugurar el marcador. Aquest fet va esperonar els blaugranes, que a falta de menys d’un minut per a la mitja part van eixamplar la diferència per enfilar el camí dels vestidors amb un 2 a 0 tranquil·litzador.

A la represa els colomencs van sortir disposats a complicar les coses, i ràpidament van reduir les diferències amb un gol quan només s’havien jugat 30 segons de la segona part. Quan els blaugranes van reaccionar al sotrac sofert, van intentar tenir possessions més llargues per aconseguir tornar a tenir el domini del joc. Sobre l’equador de la segona meitat, una bona jugada individual va posar el 3-1 a l’electrònic. Els últims minuts, ja amb el porter-jugador per part dels colomencs, els blaugranes, amb una gran defensa, van aprofitar per aconseguir dos gols més per posar el definitiu 5 a 1 al marcador.

Amb aquesta victòria, el FC Barcelona Lassa juvenil revalida el títol de la Copa Catalunya per quarta vegada consecutiva, i es treu el regust amarg de la final del Campionat d’Espanya perduda als penals la setmana passada.

Aleví: AE Les Corts UBAE 1 – FC Barcelona Lassa 7

El matx es va posar de cara ben aviat per als interessos blaugranes quan en el segon minut de joc Adri va obrir el marcador en aprofitar una assistència al segon pal. Uns minuts després, de nou Adri, amb dos gols consecutius, va deixar el momentani 0-3 al marcador. Tot i el domini, abans del descans un error defensiu dels culers va permetre als locals retallar distàncies. Tot i així, Marc va posar l’1-4 abans d’anar al vestidor.

A la represa, Marc va tornar ser el protagonista golejador, amb una diana que va encarrilar el partit. El bon nivell defensiu va continuar per part culer, i el bon joc va ser la clau per mantenir la línia i sumar dos gols més que van permetre que el Barça sumés un nou títol de campió de Catalunya.