Jenni Hermoso: “La Copa de la Reina ha de ser nostra”

Jenni Hermoso: “La Copa de la Reina ha de ser nostra”

La davantera del Femení, pitxitxi de la Lliga, visitava l’Hora B de Barça Tv convençuda de que “la temporada està sent bona”
La pitxitxi de la Lliga finalitzada el cap de setmana, Jennifer Hermoso, era la convidada a l’Hora B de Barça TV just abans del debut del Femení a la Copa de la Reina. El conjunt blaugrana disputa els quarts de final contra la Reial Societat el dissabte a Las Rozas  i la ‘10’ culer ho té clar: “Tenim un partit molt important que no se’ns pot escapar perquè la Copa ha de ser nostra”.

I és que la Lliga volava per tan sols un punt després d’una meritòria trajectòria, com la que l’equip va mantenir a la Champions League. És per això que Jenni manifestava: “La temporada està sent bona. Hem fet els mateixos punts que l’any anterior, més gols a favor i n’hem encaixat pocs. A nivell de joc també ha estat bona i hem competit bé. Això sí, sempre et queda l’espineta, però no sempre es pot guanyar”.

A nivell particular, la madrilenya s’ha coronat pitxitxi, amb 24 gols, per primera vegada a la seva carrera. Recordava que mai s’havia “aproximat a aquesta xifra”  i que prefereix “fer la passada que marcar el gol”. Alhora, reconeixia que a principis de temporada “no era un objectiu”, però que a mesura que avançava creixia “la il·lusió, i més sent el primer cop”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut