Hat-trick històric de Dyego i Sergio Lozano

Hat-trick històric de Dyego i Sergio Lozano

Els blaugranes van ser els jugadors que van marcar en el tercer partit de la final de la LNFS

El FC Barcelona Lassa va guanyar el tercer partit de la final de la LNFS davant del Movistar Inter per 6-4 i es mantenen vius després que deixin l’eliminatòria en 1-2 favorable als madrilenys. El dissabte 18 de juny a partir de les 13 h, el Palau viurà el quart partit, en què els de Marc Carmona intentaran igualar la sèrie a dues victòries per a cada equip.

Però hi ha un fet destacable en el resultat del matx. Els golejadors blaugrana van ser Dyego i Sergio Lozano, que cadascú van marcar tres gols. Per al jugador brasiler va ser el tercer hat-trick de la seva carrera amb el FC Barcelona Lassa, tots tres aconseguits aquesta mateixa temporada. Per al madrileny, és el 12è vestint la samarreta blaugrana i, a més, suma dos pòquers més.

Doble hat-trick

A la història del FC Barcelona és la primera vegada que es produeixen un dos triplets en un partit del play-off. Dyego i Lozano s’han convertit en la primera parella que fan un hat-trick doble en partit d’aquesta transcendència. Curiosament, els gols van ser alternatius. Dyego va marcar els gols imparells, mentre que el madrileny va fer els parells. De molta importància el sisè i definitiu, que sentenciava el partit i permetia sumar el primer punt de la final per als blaugranes.

Fins ara, l’únic jugador que havia marcat un hat-trick en un partit del play-off havia estat el brasiler Wilde, quan al primer partit de les semifinals de la temporada 2011/12 va trobar la porteria rival fins a tres ocasions, precisament davant del Movistar Inter.

Dues vegades més

Tot i ser un fet curiós, no és la primera vegada que això passa al FC Barcelona Lassa. Sense anar més lluny, aquesta temporada els barcelonistes van aconseguir un triple hat-trick en un mateix partit. Dyego, Sergio Lozano i Lin van sumar tres gols cadascú en el partit de la Copa del Rei davant dels canaris del Agüines FS. Ara fa dues temporades, es va produir un doble hat-trick i va ser també a la Copa del Rei davant d’un altre equip canari. En aquella ocasió, Wilde i Igor van marcar tres dianes al Gomera als setzens de final de la competició i van permetre al Club passar a la ronda següent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut