Jordi Cardoner: “Hi haurà jornades informatives per a tots els socis”

Jordi Cardoner: “Hi haurà jornades informatives per a tots els socis”

El vicepresident primer ha visitat el plató de l’‘Hora B’ i ha defensat que el pacte en el cas Neymar Jr “probablement no és una bona decisió, però és la millor en aquest moment”

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha estat el protagonista de l’edició d’aquest divendres al programa ‘Hora B’ de Barça TV. Cardoner ha passat pel plató per explicar els detalls de l’acord de conformitat que la Junta Directiva va aprovar amb referència a la causa penal per la contractació de Neymar Jr. A causa de la transcendència de la decisió, la Junta va informar que sotmetrà la seva gestió a referendament de la propera Assemblea de Socis Compromissaris. Abans d’aquesta Assemblea, Cardoner ha informat que “hi haurà unes jornades informatives per a tots aquells compromissaris que vulguin informar-se’n i preguntar, per, finalment, pronunciar-se amb coneixement de causa”. “És un exercici de responsabilitat social amb la representació que tenen a l’Assemblea”, ha afegit el vicepresident culer.

Pel que fa a la decisió presa per la Junta Directiva, Jordi Cardoner ha defensat que “probablement no és una bona decisió, però és la millor en aquest moment”. A partir d’aquí, el vicepresident blaugrana ha explicat: “Volem que el soci tingui una argumentació sòlida, objectiva i, sobretot, neta de qualsevol dubte”. I és que Cardoner ha insistit que en moments com aquest és quan més s’ha d’explicar la situació. “Tenim l’honor de gestionar aquest club perquè el soci ens va votar, i quan el soci t’escull és ell mateix qui ha de decidir si pots continuar”.

Cardoner també ha aprofitat la seva presència al plató de l’‘Hora B’ per insistir en els tres arguments principals, com ja va explicar durant l’acte d’entrega d’insígnies d’or de dijous, pels quals la Junta va aprovar l’acord. En primer lloc, “tancar una quantitat de 5,5 milions per evitar una multa que podia arribar a quasi 30 milions”; en segon lloc, evitar uns avals econòmics que podien arribar als 90 milions d’euros, “una suma que ens hauria condicionat en tots els aspectes”; i, finalment, “tancar carpetes”. “Volem donar tranquil·litat al jugador, a l’Entitat i a la competició”, ha conclòs Cardoner.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut