Saben guanyar a Madrid

Saben guanyar a Madrid

Els blaugranes buscaran desempatar la final al Palau dels Esports, on han guanyat els dos partits que hi han disputat aquesta temporada

El Barça Lassa afrontarà aquest dilluns a les 20 h el tercer partit de la Final de la Lliga ACB a la pista del Reial Madrid. Després de guanyar el primer duel per 100 a 99 amb un final d’infart i de caure en el segon per 70 a 90, els homes de Xavi Pascual viatjaran a Madrid amb el factor pista en contra. Una circumstància que, en contra del que és habitual, no ha de preocupar els culers, ja que els precedents d’aquest curs a la pista dels blancs conviden a l’optimisme.

Tant en el partit de la Lliga regular com en el del Top 16 de l’Eurolliga, en què el Barça va visitar el Barclaycard Center, la victòria va ser blaugrana. Al duel de la competició domèstica els culers es van imposar per 84 a 91 amb una actuació destacada de jugadors com Doellman, Satoransky i Pau Ribas. Unes setmanes després, la cita era europea. En partit corresponent al Top 16 de l’Eurolliga, el Barça Lassa va guanyar 86-87 amb una cistella in extremis de Doellman. Així doncs, els catalans tenen el passat més proper a favor de cara al tercer partit de l’eliminatòria.

Aquesta temporada, afegint-hi els dos últims partits del play-off final, el Barça Lassa ha guanyat quatre dels sis enfrontaments que ha disputat contra els blancs. Quant a anteriors play-offs finals de la Lliga ACB, fins a onze vegades hi ha hagut un empat 1-1 amb resultats molt igualats. En aquests casos mana la igualtat: en cinc ocasions ha estat campió l’equip que partia amb el factor pista a favor, i en les altres sis ho ha estat el que partia amb el factor pista en contra. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut