Ja està disponible el documental ‘El somni que va canviar el futbol’

Ja està disponible el documental ‘El somni que va canviar el futbol’

El reportatge de Barça TV repassa les claus del Dream Team a través del testimoni de jugadors i entrenadors rivals de l’època

Amb motiu dels 25 anys de la primera Lliga del Dream Team de Johan Cruyff, Barça TV ha produït un documental que repassa les claus d’aquell magnífic equip a través del testimoni de diversos jugadors i entrenadors rivals d’aquella època. Sota el títol El somni que va canviar el futbol, personalitats del món del futbol com Michael Robinson, Abel Resino, Mijatovic, Fran González, Suker, així com jugadors del màxim rival, el Reial Madrid, com Butragueño o Fernando Hierro, expliquen, des del seu punt de vista, la grandesa d’un equip que va marcar una època.

Ara, 25 anys després, Barça TV rescata el testimoni d’alguns dels jugadors que van patir la força d’un Barça campió, així com el de porters rivals que van rebre els gols dels Koeman, Stóitxkov, Txiki Begiristain o Romário. No et perdis el documental El somni que va canviar el futbol, que posa l’ull en una altra perspectiva de la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut