Mentalitat guanyadora per al tercer partit de la final

Mentalitat guanyadora per al tercer partit de la final

Els de Pascual viatgen amb l’objectiu de guanyar almenys un partit al Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid

Comença una nova setmana, la darrera de competició del FC Barcelona Lassa, i ho fa a Madrid, on la sèrie final de la Lliga Endesa es trasllada per jugar-se el tercer i el quart partit. Els blaugranes han viatjat amb la màxima ambició, que no és una altra que la d’anar partit a partit i endur-se el títol a la capital d’Espanya. Si només se’n guanyés un, la sèrie tornaria a Barcelona, on el Palau dictaria sentència.

Partit a partit

Després del cop dur que va suposar la derrota en el segon partit jugat al Palau, el FC Barcelona Lassa afronta la sèrie amb la màxima ambició. Els barcelonistes volen tornar el cop al conjunt de Pablo Laso, vigent campió de la competició, i guanyar-los almenys un partit per poder tornar a Barcelona. En aquest sentit, els jugadors i el tècnic del Barça saben que han d’anar partit a partit i ser més consistents i competitius que en el segon enfrontament.

Navarro, que arrossega molèsties al seu turmell esquerre per culpa d’un esquinç al segon partit, hi serà, com la resta de companys que també tenen molèsties, ja que, com va comentar Pascual en l’atenció a mitjans prèvia, “això és una final i espero que tots estiguin disponibles”.

El rival

El Reial Madrid arriba al tercer partit amb un clar objectiu, el de situar-se 2-1 en el global de la final i tenir opcions d’aixecar el títol davant del seu públic. En l’imaginari dels jugadors blancs, però, encara hi és el fet que en els dos partits jugats aquesta temporada a Madrid –ACB i Eurolliga-, els blaugranes n’han sortit vencedors. A més, dels sis clàssics jugats fins ara, quatre han estat victòries visitants.

Del conjunt rival, molts són els homes que cal tenir presents, però potser Ayón, Llull i Carroll són els que més en forma estan després de veure què ha passat en els dos primers enfrontaments jugats a Barcelona. Caldrà doncs tenir especial cura amb ells, sense oblidar la resta del conjunt madridista.

En el conjunt de Pablo Laso tots els seus homes estan en condicions d’afrontar un partit no exempt de pressió, ja que una derrota blanca significaria com a mínim tornar la final al Palau el proper diumenge a les 19.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut