L’equip tanca files pensant en el triomf en el quart partit

L’equip tanca files pensant en el triomf en el quart partit

Perperoglou, Abrines i Vezenkov apel·len al “jugar durs en defensa i estar fins en atac” per superar un rival que lidera la sèrie final de la Lliga Endesa 1-2

Stratos Perperoglou té una dilatada experiència en finals. El grec, als seus 31 anys, és un dels valors més ferms del FC Barcelona Lassa aquesta temporada. La seva regularitat l’ha dut a ser un home decisiu i vital en els esquemes de Xavi Pascual. A poc més de 24 hores per al quart partit de la final de la Lliga Endesa, l’aler barcelonista afirma que una de les claus de demà serà que tant ell com els seus companys “ho hem de deixar tot a la pista”.

En aquest sentit, el ‘33’ del Barça Lassa també té molt clar que no se li poden fer concessions a un equip que està anotant molts punts: “Ells tenen grans jugadors i estan en bona dinàmica ara mateix, estan amb confiança, però hem de tenir el control del ritme de joc. Hem de tractar d’aturar els seus contracops i els seus tirs oberts perquè si no ho fem ells poden agafar un avantatge ràpid i és complicat tornar a partit després.”

Perperoglou sap que l’equip porta tota la temporada treballant per ser a les finals i que als Play-off de res valen els partits que ja s’han jugat: “Avui és un nou dia. Només anem un partit per sota. Als play-off tant se val si guanyes d’un com si ho fas de vint, cada partit parteixes de zero. Donarem el millor de nosaltres per empatar les sèries.”

Abrines i Vezenkov, idèntica ambició

Àlex Abrines i Aleksandar Vezenkov també han atès els mitjans informatius en la prèvia del penúltim entrenament abans del matx d’aquest dimecres. El segon capità barcelonista diu de forma clara que l’equip “encara no ha dit tot el que havia de dir i ara tenim l’oportunitat de tornar la sèrie a Barcelona.”

Vezenkov, per la seva banda comenta quina és, sota el seu parer, la clau del partit: “La defensa és el més important. Estan anotant 90 o més punts en cada partit. Haurem de ser durs en defensa i, ofensivament parlant, caldrà anotar en tirs oberts i prendre bones decisions. Aquest és el camí que ens durà a la victòria.”

Finalment, Abrines també ha parlat de la defensa, una de les raons per les que el Barça Lassa ha estat el millor en aquest apartat de tota la competició en fase regular: “Hem estat la millor defensa de l’any i ara hem de ser capaços de demostrar-ho. Sí que és cert que ells tenen el millor atac, però encaixar tants punts és massa.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut