Al Palacio, amb convicció

Al Palacio, amb convicció

El Barça Lassa afronta el quart duel de la final de la Lliga Endesa amb la idea d’emportar-se un triomf que permeti retornar la sèrie a Barcelona (20.30 hores, Canal + Deportes i Teledeporte)
Creure-hi en l’adversitat. Així de simple. El Barça Lassa no vol ser el convidat de pedra en la hipotètica festa del Reial Madrid i vol deixar-hi la pell en el repte d’igualar l’eliminatòria i disputar el cinquè i definitiu assalt al Palau. Un dret que s’ha guanyat a pols després de ser el millor equip de la fase regular de la competició. Els blaugranes ja han demostrat aquesta temporada que poden guanyar al Palacio i ara és el moment de repetir-ho. En el record dels culés hi ha la final del curs 2012, quan els de Xavi Pascual van reaccionar quan més negres pintaven les coses i van ser capaços de proclamar-se campions de Lliga.

“Al Reial Madrid actual crec que se l’ha de guanyar anotant un punt més que ells, no evitant que te’n facin un menys”, apuntava aquest dilluns el tècnic blaugrana després del tercer partit de la sèrie. I això passa per millorar els percentatges d’encert de l’equip, tant des de la línia de personal (9 tirs lliures errats en el darrer matx) com des de la línia de triple (un 32% d’encert en el duel de dilluns). Tot i així, els jugadors també han apuntat que caldrà ser més durs en defensa per evitar cistelles fàcils del conjunt blanc. L’objectiu és ser competitius i creure en la victòria des del salt inicial, més enllà de qualsevol estadística o precedent.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut