Local

Els equips formatius de les seccions amateurs del FC Barcelona celebren la cloenda de la temporada

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs entreguen els diplomes commemoratius del curs 2015/16 a tots els esportistes blaugrana d’entre 6 i 18 anys en un acte al Miniestadi

Més de 700 esportistes d’entre 6 i 18 anys que pertanyen a les seccions amateurs del FC Barcelona han celebrat aquest dimecres l’acte de cloenda de la temporada 2015/16 al Miniestadi. Es tracta dels integrants que conformen l’etapa de formació, categories que comprenen d’entre els 6 i els 18 anys, de les seccions de bàsquet femení, voleibol femení, hoquei gel, patinatge artístic sobre gel, voleibol masculí, rugbi, hoquei herba i atletisme.

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, han presidit la cloenda, que ha consistit en la desfilada de tots els esportistes secció per secció, fotografia de família a la gespa del Miniestadi i l’entrega dels diplomes commemoratius. També han participat els membres de la Comissió Esportiva Seccions Amateurs, Jaume Carreter, Josep Maria Mir, Santi Torres, Josep M. Cortal, Jaume Argilés i Ferran Butxaca.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Estem molt contents dels resultats esportius, però sobretot de com esteu vivint l’esport. El Club va assumir el repte d’unir-vos a tots vosaltres, els esportistes de les seccions amateurs. Sou tant importants com els jugadors del primer equip, perquè tots porteu l’escut i des de la formació feu Barça. Estigueu orgullosos de pertànyer a aquest Club”

Declaracions del directiu responsable de les seccions amateurs Oriol Tomàs:

“A principi de temporada us vam visitar a cadascuna de les seccions amb el president, i hem treballat molt perquè les amateurs surtin reforçades. Hem aconseguit una situació envejable. Tots heu tingut un any fantàstic, heu aconseguit resultats extraordinaris, i això és el resultat de la feina ben feta"

Més notícies aquí