Les instal·lacions de l’Espai Barça es presenten a Badalona

Les instal·lacions de l’Espai Barça es presenten a Badalona

Els directius Maria Teixidor i Enric Tombas han estat els responsables del Club que han explicat el projecte als socis de la ciutat

L’hotel Rafael de Badalona ha acollit aquesta tarda l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona està portant a diferents localitats catalanes, amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça, ha estat exposada de les 18 a les 21 hores i ha pogut ser visitada pels socis i aficionats de Badalona. Paral·lelament a l’exposició, Maria Teixidor i Enric Tombas, vicesecretària i tresorer de la Junta Directiva respectivament, han estat els responsables del Club que han dut a terme la presentació del projecte als socis de la localitat.

Els dos directius han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que el centenar de socis assistents han anat plantejant.

Amb aquesta exposició itinerant i les seves respectives presentacions pel territori, el FC Barcelona pretén continuar amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per més de 100.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut