Local

FC Barcelona Femení – Atlético Féminas (prèvia): El millor final

11 hores, GOL: Un partidàs entre culers i matalasseres decidirà el campió de la Copa de la Reina a Las Rozas
Difícilment la temporada del futbol femení podia tenir una millor culminació. Aquest diumenge s’enfronten a Las Rozas el Barça i l’Atlético Féminas a la final de la Copa de la Reina. Després que la Lliga se l’emportés l’Athletic Club (eliminat als quarts), els dos equips busquen redimir-se amb el torneig del KO.

Aquesta seria la cinquena Copa per al conjunt blaugrana. I és que el gran dominador del futbol espanyol en els últims temps ha arribat a quatre de les últimes sis finals. Per a les blanc-i-vermelles, en canvi, serà la primera i somien en inaugurar el seu palmarès.

El camí fins a la gran final del Barça ha deixat enrere a la Reial Societat (1-5) i al Llevant (3-0), mentre que l’Atlético ha superat a Sporting Huelva (7-0) i a València, a la pròrroga (2-1). Una de les principals amenaces de les madrilenyes és l’exblaugrana Sonia Bermúdez, precisament l’autora dels dos gols a les semifinals.

Aquesta temporada hi ha hagut dos enfrontaments entre culers i matalasseres. Sempre a la Lliga. El primer es va resoldre amb un 0-0 a Madrid i el segon amb un 0-1 a Sant Joan Despí que va esfumar les opcions del títol del Barça. Però el futbol sempre reserva una segona oportunitat. Més notícies aquí