FC Barcelona Femení – Atlético Féminas (prèvia): El millor final

FC Barcelona Femení – Atlético Féminas (prèvia): El millor final

11 hores, GOL: Un partidàs entre culers i matalasseres decidirà el campió de la Copa de la Reina a Las Rozas
Difícilment la temporada del futbol femení podia tenir una millor culminació. Aquest diumenge s’enfronten a Las Rozas el Barça i l’Atlético Féminas a la final de la Copa de la Reina. Després que la Lliga se l’emportés l’Athletic Club (eliminat als quarts), els dos equips busquen redimir-se amb el torneig del KO.

Aquesta seria la cinquena Copa per al conjunt blaugrana. I és que el gran dominador del futbol espanyol en els últims temps ha arribat a quatre de les últimes sis finals. Per a les blanc-i-vermelles, en canvi, serà la primera i somien en inaugurar el seu palmarès.

El camí fins a la gran final del Barça ha deixat enrere a la Reial Societat (1-5) i al Llevant (3-0), mentre que l’Atlético ha superat a Sporting Huelva (7-0) i a València, a la pròrroga (2-1). Una de les principals amenaces de les madrilenyes és l’exblaugrana Sonia Bermúdez, precisament l’autora dels dos gols a les semifinals.

Aquesta temporada hi ha hagut dos enfrontaments entre culers i matalasseres. Sempre a la Lliga. El primer es va resoldre amb un 0-0 a Madrid i el segon amb un 0-1 a Sant Joan Despí que va esfumar les opcions del títol del Barça. Però el futbol sempre reserva una segona oportunitat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut